Cele mai citite
 


Terapia de ultima ora pentru tratarea cicatricelor post acneice
duminică, 20 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Dermatologie
 

Dr.Daniela Popoiu - medic specialist dermatovenerologie Clinica "Dermestetica" vorbeşte despre un tratament de ultimă oră prin care cicatricele post acneice sunt îndepărtate cu ajutorul unui roller dermatologic care rulează la suprafaţa pielii. Terapia cu micro-ace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului nostru.Introducerea de ace chirurgicale foarte subţiri este percepută de nervii receptori ai pielii drept un stimul. Acele sunt foarte fine, astfel că rănesc foarte puţin pielea, în schimb aceşti stimuli nervoşi transformaţi în semnale electrice vor declanşa un proces de vindecare a pielii, în cascade. 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Post de medic de ţară în Noua Zeelandă, cu salariu de 240.883 de euro pe an, pe care nu îl vrea nimeni O clinică din Tokoroa, o localitate rurală din Noua Zeelandă, încearcă în zadar de doi ani să găsească un medic care să-l înlocuiască pe cel veteran, în pofida unui salariu anual de 400.000 de dolari neozeelandezi (240.883 de euro), relatează EFE.
Mureş: Campanie de informare a populaţiei cu privire la boala psoriazis Clinica de Dermatovenerologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş a iniţiat marţi, de Ziua Mondială a Psoriazisului, campania de informare 'Fii inteligent! Renunţă la prejudecăţi!' în cadrul căreia pacienţii de psoriazis să fie consiliaţi pentru creşterea stimei de sine, iar populaţia să fie informată...
Caraş-Severin: Acţiune caritabilă pentru Clinica de Recuperare Oncologică din Slatina Nera Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Caraş-Severin a organizat, duminică, o acţiune caritabilă prin care strânge fonduri pentru Clinica de Recuperare Oncologică din Slatina Nera.
Gianina Corondan dezvaluie secretul pentru estomparea cicatricilor post acnee – Dermapen Gianina Corondan, fara doar si poate, una dintre cele mai simpatice prezente de pe scena mondena si redactorul sef al revistei VIP, s-a lasat pe mainile celui mai bun specialist mondial Dermapen, Dl. Andrew Christie intr-o serie de tratamente moderne, pentru reintinerirea si estomparea cicatricilor...
Buzău: Clinică de cardiologie intervenţională, inaugurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă O clinică de cardiologie intervenţională dotată cu aparatură medicală de ultimă generaţie a fost deschisă, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
Caraş-Severin: Acţiune umanitară pentru finalizarea lucrărilor la Clinica de Recuperare Oncologică Nera Asociaţia 'Din suflet, pentru suflet', în parteneriat cu Primăria Reşiţa, a organizat, luni după-amiază, în incinta Cinematografului Dacia din municipiu, o expoziţie culinară cu vânzare, în scop umanitar.