Cele mai citite
 


Preşedintele PSD Braşov protestează faţă de închiderea spitalelor de la Codlea, Victoria şi Săcele
vineri, 18 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Braşov, 18 mar /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei PSD Braşov, Constantin Niţă, a protestat, vineri, faţă de închiderea spitalelor din oraşele Codlea, Victoria şi Săcele.
El a afirmat, într-o conferinţă de presă, că este foarte greu să aduci bolnavii din aceste zone la spitalele din Braşov.
'Este greu să ţii spitale în toate oraşele, dar cred că nu este posibil să aduci un bolnav tocmai de la marginea judeţului, la Braşov. Este greu să ajungă şi până la Făgăraş. Cred că este necesar să existe câte un spital mic în aceste zone', a spus Constantin Niţă.
În opinia sa, în domeniul sănătăţii este 'o harababură totală' ţinând cont şi de faptul că încheierea contractului dintre Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi medicii de familie întârzie foarte mult.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: PSD nu va vota proiectul de lege pentru coplata serviciilor medicale Braşov, 26 mar /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Constantin Niţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii nu vor vota proiectul de lege pentru coplata unor servicii medicale.
Braşov: Tratamente gratuite de radioterapie pentru bolnavii de cancer la Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov, 19 iun /Agerpres/- Tratamentele de radioterapie pentru pacienţii oncologici sunt gratuite au declarat joi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov, precizând că, de la 1 iunie, Casa de Asigurări de Sănătate a alocat fondurile necesare...
Braşov: Hospice Casa Speranţei a lansat Ghidul de îngrijire paliativă de bază Braşov, 25 iulie /Agerpres/- Hospice Casa Speranţei a lansat luni, la Braşov, Ghidul de îngrijire paliativă de bază şi platforma online cu mărturiile pacienţilor şi a primilor medici de familie din România care acordă îngrijire paliativă de bază. În ultimele 39 de luni, Hospice Casa Speranţei a testat...
Braşov: Finanţarea spitalelor se va face preponderent de la Casa de Asigurări de Sănătate Finanţarea spitalelor după descentralizare se va face de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care este principala sursă de finanţare a spitalelor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Adina Geană de la Direcţia Generală Management din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a participat...
Braşov: PSD cere preşedintelui să declare starea de urgenţă pentru trei judeţe Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat vineri seara, la Braşov, că a solicitat în scris preşedintelui Traian Băsescu să declare starea de urgenţă pentru judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa, în ceea ce priveşte situaţia de la Mangalia unde populaţia oraşului nu are căldură de câteva săptămâni.
Braşov: Cezar Irimia - Pacienţii cuprinşi în Programul de cancer nu vor fi afectaţi Pacienţii aflaţi în tratament prin Programul Naţional de Cancer au primit asigurări de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate că nu vor fi afectaţi odată cu schimbarea mecanismului de compensare preconizat a intra în vigoare de la 1 iulie, susţine preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de...