Cele mai citite
 


Iaşi: Deputatul Movilă solicită înfiinţarea unui comitet pentru Spitalul Regional de Urgenţe
luni, 21 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PDL Petru Movilă solicită Prefecturii Iaşi să formeze o echipă din reprezentanţi ai diferitelor instituţii locale care să analizeze cele mai bune soluţii privind locul în care va fi construit viitorul Spital Regional de Urgenţe.
Parlamentarul ieşean, membru al Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor, afirmă că în cazul Spitalului Regional de Urgenţe ar fi corect, de exemplu, ca amplasamentul şi proiectul în sine să fie analizate de o echipă formată la nivel local din reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Consiliului Local, Direcţiei de Sănătate Publică, Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Pompierilor.

'Au fost atâtea situaţii în care proiecte ale Iaşiului s-au dezbătut şi analizat în instituţii ale statului fără ca aceste analize şi puncte de vedere să fie corelate între ele. Poate de aceea Iaşiul a avut de pierdut, din această cauză. Chiar dacă eu sau altul am venit cu o propunere pentru amplasamentul viitorului spital, asta nu înseamnă că este cea mai bună. Pot fi şi alte soluţii, mai bune. Important este ca instituţiile ieşene să se implice, să colaboreze şi să analizeze împreună, pentru a oferi cel mai bun amplasament, din toate punctele de vedere', a
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Deputatul Movilă vrea clarificarea situaţiei de la Socola Deputatul PDL Petru Movilă doreşte clarificarea situaţiei de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, din Iaşi, motiv pentru care parlamentarul a avut o întrevedere cu secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, şi cu Doru Bădescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)...
Iaşi: Deputatul Petru Movilă anunţă mutarea locaţiei Spitalului Regional de Urgenţe Autorităţile locale şi centrale nu sunt decise în ceea ce priveşte amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe de la Iaşi, locaţia acestuia fiind schimbată, a declarat luni, deputatul PDL Petru Movilă, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor.
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...
Iaşi: Autorităţile locale vor Spital regional de urgenţe la Miroslava Autorităţile locale doresc ca viitorul Spital Regional de Urgenţe din Iaşi să fie construit în comuna Miroslava, în apropierea fabricii de medicamente Antibiotice SA, deşi ministrul Sănătăţii anunţa, la începutul lunii, că Spitalul Regional de Urgenţe Iaşi va fi construit în comuna Holboca.
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.
Iaşi: Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza DNA referitor la amplasamentul Spitalului Regional de Urgenţe Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulţumit fiind de presiunile care se fac în privinţa amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgenţe.