Cele mai citite
 


Victimele accidentului din judeţul Neamţ, aduse la Iaşi de echipajele SMURD
luni, 21 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele trei persoane rănite în explozia care a avut loc vineri la o fabrică de cherestea din localitatea Nechit din judeţul Neamţ vor fi aduse la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi.
'Cei trei pacienţi vor fi aduşi la Iaşi de două echipaje SMURD, cu maşina de victime multiple', a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD din cadrul spitalului.

Întrucât răniţii prezintă arsuri de gradele II şi III pe circa 25% din suprafaţa corporală, inclusiv pe faţă, aceştia vor fi duşi la Secţia de Arşi, care se află în fostul Spital Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan', acum secţia Copou a Spitalului 'Sf. Spiridon'.

Potrivit medicului citat, cei trei au suferit şi arsuri ale căilor respiratorii, dar şi traumatisme craniocerebrale, motiv pentru care va trebui să fie duşi şi la Spitalul de Neurochirurgie pentru evaluări.

Doi morţi şi trei răniţi grav este bilanţul unei explozii produse vineri după-amiază la o firmă din localitatea Nechit, judeţul Neamţ, care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului şi fabricarea cherestelei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O femeie acuză medicii din judeţul Suceava de malpraxis O femeie din judeţul Neamţ acuză medicii de la mai multe spitale din Suceava de malpraxis, motiv pentru care va sesiza Parchetul şi Colegiul Medicilor.
Prăbuşire elicopter SMURD / Convoiul funerar a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prăbuşit joi în Republica Moldova a sosit la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi, în aplauzele colegilor de la SMURD Iaşi.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Neamţ: 3 morţi şi 14 răniţi - ultimul bilanţ al accidentului de sâmbătă de la Horia Numărul victimelor accidentului produs, sâmbătă seara, pe drumul european E 85, în localitatea Horia, a ajuns la trei morţi, şase răniţi grav şi opt răniţi uşor, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.
SMURD Iaşi a împlinit 6 ani de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din Iaşi a împlinit, luni, şase ani de la înfiinţare.
Neamţ: Elicopter SMURD pentru un preot aflat în comă Un elicopter al SMURD Iaşi a aterizat, miercuri, pe stadionul municipiului Piatra Neamţ pentru a prelua un preot aflat în comă profundă, în urma unui accident de muncă.