Cele mai citite
 


Timiş: Un actor a decedat din cauza unei infecţii a măduvei spinării
duminică, 20 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 20 mar /Agerpres/ - Un actor al Teatrului Naţional Timişoara, Ioan Strugari, în vârstă de 29 de ani, a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiac provocat de o infecţie a măduvei spinării.
Actorul a fost internat în urmă cu o săptămână, paralizat, respirând artificial şi fiind menţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Vineri dimineaţă, actorul părea că îşi va reveni, după ce starea de sănătate a devenit stabilă şi a putut să-şi mişte umărul.
Duminică dimineaţă, la ora 11.30, pacientul a suferit un prim stop cardiac, medicii reuşind să îl resusciteze. La ora 14.30, acesta a suferit un nou stop cardiac, care a dus la deces.
Potrivit unor surse medicale, cauzele îmbolnăvirii actorului nu se cunosc încă, o serie de analize fiind trimise în străinătate prin intermediul unei clinici private.
Ioan Strugari s-a născut pe 16 decembrie 1981, la Timişoara. A absolvit Facultatea de Muzică a Universităţii de Vest Timişoara (în 2007). Printre spectacolele în care a jucat se numără 'Offside', 'Trei surori', 'Bye Bye, America' şi 'Poveste de iarnă'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Corpul de control al Ministerului Sănătăţii verifică Spitalul Judeţean privind infecţiile nosocomiale Corpul de control al Ministerului Sănătăţii a sosit la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce au fost raportate cazuri de infecţii nosocomiale, iar un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma contractării, în spital, a bacteriei Clostridium Difficile, care i-a provocat boala diareică acută (BDA).
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
Timiş: Femeia bolnavă de malarie a decedat Timişoara, 17 mar /Agerpres/ - Femeia bolnavă de malarie, internată la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, a decedat în urma unui stop cardio-respirator.
Timiş: Familia Ancăi Petrescu a regretat că au transferat-o la un spital din Bucureşti, susţine directorul Spitalului Judeţean Medicii Spitalului Judeţean Timişoara, unde a fost tratată arhitecta Anca Petrescu în urma unui accident rutier suferit anul trecut pe raza judeţului, susţin că nu sunt vinovaţi pentru decesul prematur al acesteia şi că din spitalul lor pacienta a plecat 'pe picioarele ei'.
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.
Timiş: Clinica de Urologie a SJU, locul de unde nu a plecat niciun angajat în străinătate Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Timişoara, unde, în 1981, s-a realizat primul transplant de rinichi cu organul prelevat de la un donor decedat - este instituţia sanitară de unde nu a plecat niciun angajat în străinătate în ultimii cinci ani, ci, dimpotrivă, recent s-au angajat...