Cele mai citite
 


PC extinde la nivel naţional campania 'O adolescenţă fără etnobotanice'
duminică, 20 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 mar /Agerpres/ - Biroul Politic al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator (OFPC), întrunit duminică, la Palatul Parlamentului, a decis continuarea proiectului 'O adolescenţă fără etnobotanice', iniţiat de Organizaţia Argeş, prin extinderea lui la nivel naţional, a anunţat, Biroul de presă al PC.
În acest sens, OFPC va organiza în toate judeţele ţării acţiuni de informare a părinţilor în legătură cu riscurile consumului de etnobotanice, prin dezbateri şi mese rotunde, cu participarea specialiştilor şi a ONG-urilor din domeniul medical şi social.
În paralel, bătălia conservatorilor împotriva acestui fenomen se va duce şi în plan legislativ, menţionează sursa citată. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Preşedintele CJ a propus înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Florin Tecău, a propus miercuri, la întâlnirea cu reprezentanţii celor care au protestat faţă de situaţia sistemului medical, înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii.
Etnobotanice de peste 16.000, confiscate de poliţişti din nouă magazine Bucureşti, 10 mar /Agerpres/ - Peste 90 de grame de substanţe tip 'spice' şi 271 de plicuri cu produse tip 'spice', în valoare de peste 16.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti în timpul unei operaţiuni pentru verificarea magazinelor care comercializează produse cu efecte psihoactive.
Argeş: Traficant de etnobotanice prins de jandarmi Un tânăr din judeţul Olt a fost prins de jandarmi la Piteşti, în timp ce încerca să-i vândă substanţe etnobotanice unui client, pe numele suspectului fiind întocmit dosar penal pentru deţinere de droguri de risc.
Argeş: Şase persoane intoxicate cu monoxid de carbon Piteşti, 8 mar /Agerpres/ - Şase persoane, printre care trei copii, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, marţi, la Piteşti, fiind în afara oricărui pericol după ce au primit îngrijiri de specialitate la două spitale din localitate.
Argeş: Elev operat de urgenţă după ce a fost bătut de un coleg Piteşti, 29 mar /Agerpres/ - Un copil de 12 ani, elev la şcoala generală din comuna argeşeană Albota, a fost operat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a acuzat că se simte rău în urma bătăii primite de la un coleg.
Argeş: Un mort şi trei răniţi într-un accident rutier produs pe DN 65B Piteşti, 29 mar /Agerpres/ - Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, din cauza unei depăşiri imprudente efectuate de şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Dolj.