Cele mai citite
 


Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat
duminică, 20 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.
'Un televizor a luat foc, iar o cantitate mare de fum a inundat salonul de boli cardiovasculare şi cabinetul medical de specialitate', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Marius Sârbescu.
Potrivit acestuia, bolnavii din salon, internaţi pentru afecţiuni cardio-vasculare, au fost evacuaţi, iar incendiul a fost stins. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Nouă salariate de la o firmă de confecţii au făcut lipotimie la locul de muncă Nouă salariate de la firma London Fashion din Râmnicu Sărat au ajuns vineri la spital după ce au făcut lipotimie la locul de muncă.
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.
Buzău: Patru puncte deschise pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă În municipiul Buzău au fost deschise miercuri patru puncte de acordare a asistenţei medicale de urgenţă, iar în cele câteva zeci de farmacii din acest oraş dar şi din Râmnicu Sărat s-au constituit puncte de prim ajutor anticaniculă.
Buzău: 17 elevi transportaţi la spital cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară Buzău, 16 mar/Agerpres/- 17 elevi de la şcoala Joiţa, comuna buzoiană Ziduri, din clasele V-VIII, au fost transportaţi miercuri la Spitalul municipal Râmnicu Sărat cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară după ce ar fi consumat cornul şi laptele primit în cursul dimineţii.