Cele mai citite
 


“Fără ea nu putem iubi” (Campanie de prevenţie şi tratament a afecţiunilor cardiace)
luni, 21 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Afectiunile inimii
 

 

 
 
Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”, campanie dedicată noilor tratamente folosite în cardiologie.
Campania se desfăşoară pe o perioadă de 1 lună şi jumătate (21 Martie - 30 Aprilie 2011) şi va fi dedicată informării şi conştientizării pacienţilor cu privire la tratamentul de revascularizare a inimii cu ajutorul undelor acustice.

 

 

 

Pe perioada campaniei toţi pacienţii beneficiază de o consultaţie gratuită la medicul specialist cardiolog plus 20% reducere la intervenţia CardioFort şi orice investigaţie suplimentară efectuată la Gral Medical, necesară pentru întocmirea dosarului de calificare.
“CardioFort este o metodă terapeutică sigură ce se efectueazăîn ambulator (fără anestezie, fără efecte secundare), ce permite stimularea formării de vase noi de sânge, iar rezultatele permit îmbunătăţirea anginei pectorale, a capacităţii de efort a pacientului şi a calităţii vieţii.” explică Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical.
 
Mortalitatea şi incidenţa cardiopatiei ischemice
Numărul pacienţilor bolnavi de cardiopatie ischemică, aflati în evidentele MS, se ridică la aproape 1 milion de cazuri. Cardiopatia ischemică (angina pectorală şi infarctul miocardic) se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România (din 100 decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare). În fiecare an bolile cardiovasculare produc aproape 60000 de decese - conform statisticilor oferite de Ministerului Sănătăţii pt anul 2008.
 
Premieră în Cardiologie
În România, cele mai noi tratamente de revascularizare a inimii se pot face la Clinica de Diagnostic Gral Medical din capitală. Tratamentul CardioFort este o premieră în sistemul privat din România, atât prin inovaţia din domeniu, dar şi prin caracterul noninvaziv al intervenţiei. Noua metodă de tratament folosită în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută.
Metoda este extrem de utilă, mai ales pentru pacienţii cu angină pectorală la care nu se poate face operatia bypass sau implantare de stenturi coronariene şi la care angina pectorala nu raspunde la tratamentul recomandat.
“Eficienţa tratamentului a fost probată atât pe termen scurt cât şi pe termen lung, prin numeroase studii clinice, existând dovezi obiective ale neoangiogenezei indusă prin unde acustice (imbunătăţirea perfuziei miocardice a fost probatăprin SPECT – single photon emission computed tomography şi/ sau angiografie coronariană).” explică Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical
 
Detalii campanie
Consultaţia oferită gratuit în cadrul campaniei (21 Martie - 30 Aprilie 2011) nu este supusă unor condiţii, de aceea fiecare pacient poate face gratuit un control de rutină pentru prevenirea pe viitor a bolilor cardiace. Pacienţii care au un diagnostic de cardiopatie ischemică pot prezenta analizele şi investigaţiile efectuate deja (aferente dosarului de calificare), nemaifiind nevoie de refacerea analizelor. Reducerile oferite în cadrul campaniei (consultaţie, investigaţii suplimentare, intervenţie CardioFort) nu se cumulează cu alte oferte şi produse promoţionale oferite de Gral Medical.
 
Programări şi consiliere online:www.gralmedical.ro sau la telefon:
021-323.00.00(02), mobil: 0724-242.259 - Clinica de Diagnostic Gral.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O nouă metodă de tratament de revascularizare a inimii O nouă metodă de tratament de revascularizare a inimii va fi utilizată pentru prima dată în cardiologia din România la Clinica de Diagnostic Gral Medical. Tratamentul, o premieră în sistemul privat atât prin inovaţie, cât şi prin caracterul noninvaziv al intervenţiei, se utilizează în cardiologie şi...
Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice - CardioFort Generalităţi Inima primeşte oxigen şi substanţe nutritive prin arterele coronare. În anumite împrejurări, în deosebi cand peretele arterelor se îngroaşă, lumenul arterelor se micşorează sau se astupă complet. Acest fenomen se produce datorită procesului ce începe din tinereţe numit - ateroscleroză...
CardioFort - revascularizarea miocardului (cardiopatie ischemica, angina pectorala) - CSID Oana Cuzino prezinta in cadrul emisiunii Ce se intampla doctore un reportaj dedicat noii metode de revascularizare a inimii fara operatie - tratamentul CardioFort, disponibil in premiera in Romania in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral. Aproape 1 milion de romani sufera de cardiopatie ischemica, bolile...
Angina pectorala Angina pectorala este principala cauza a durerilor toracice dupa varsta de 35-40 de ani. Angina pectorala este una din formele de manifestare a cardiopatiei ischemice dureroase alaturi de angina instabila si infarctul miocardic.
Cele mai multe decese cauzate de infarct din România se înregistrează în judeţele Sibiu şi Alba În judeţele Sibiu şi Alba se înregistrează cele mai multe decese din România cauzate de infarct miocardic acut şi sindroame coronariene acute, fiind vorba de o medie de 12-15 %, mult peste media naţională de 7 %, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, dr. Nicolae Florescu, şeful Secţiei Cardiologie...
Prof.dr. Mircea Bârsan: Inima artificială va salva pacienţii cu insuficienţă cardiacă cronică - interviu - Prof.univ.dr. Mircea Bârsan, renumitul chirurg de la Institutul Inimii 'Niculae Stăncioiu' din Cluj-Napoca, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, în care vorbeşte despre premisele realizării primului transplant de inimă artificială din România.