Cele mai citite
 


Campanie de strângere de fonduri pentru dotarea unei secţii din Spitalul Judeţean
miercuri, 23 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

O campanie de strângere de fonduri pentru dotarea Secţiei de chirurgie pediatrică din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare şi pentru înfiinţarea unei creşe pentru copiii personalului medical va fi demarată, la iniţiativa Asociaţiei ''Prietenii spitalului''.
Suma necesară modernizării secţiei este estimată la 50.000 euro.

Preşedintele grupului de iniţiativă al Asociaţiei, Romana Furtună, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că se va încerca strângerea de bani prin intermediul campaniei de colectare a celor 2 % din impozitul pe venit.
Această secţie funcţionează şi cu dotări mai vechi de 30 de ani, iar pe lângă dotarea secţiei se intenţionează înfiinţarea unei creşe pentru copiii salariaţilor spitalului.
''Avem în vedere să direcţionăm bani pentru realizarea unei creşe destinate copiilor personalului din spital, prin repunerea în funcţiune a clădirii unde s-a aflat secţia de recuperare pediatrică, situată în afara spitalului. De asemenea, intenţionăm să sprijinim activitatea de cercetare şi să acordăm anual premii de excelenţă cadrelor medicale cu rezultate remarcabile'', a spus Romana Furtuna, preşedintele Asociaţiei ''Prietenii spitalului''.
Directorul Spitalului Judeţean Baia Mare, dr. Călin Pop, a spus că de-a lungul anilor au mai fost cazuri când pacienţii au ajutat spitalul cu mici dotări, bani sau cu medicamente. AGERPRES/(AS - Leontin Cupăr)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Investiţii în valoarea de 76.000 de euro în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a investit aproape 76.000 de euro în dotarea şi amenajarea unor secţii medicale.
Caraş-Severin: Campanie de strângere de fonduri pentru copiii născuţi prematur Organizaţia 'Salvaţi Copiii' Caraş-Severin derulează, în această săptămână, o campanie de strângere de fonduri şi a iniţiat acţiunea 'Bun venit pe lume!', prin care se doreşte dotarea spitalelor cu incubatoare de transport, cu scopul de a ajuta nou-născuţii prematur.
Fundaţia Scheherazade lansează o nouă campanie de strângere de fonduri, pentru renovarea Spitalului 'Sf. Maria' (Iaşi) Preşedinta Fundaţiei Scheherazade, Wajiha Haris, alături de fundaţia pe care o conduce, a lansat, joi, o nouă campanie de renovare a unui spital pentru copii, respectiv spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, prin campania "Copiii fac bine".
Suceava: Campanie umanitară pentru dotarea maternităţii Spitalului Câmpulung Moldovenesc Filiala Suceava a Organizaţiei ''Salvaţi Copiii'' derulează pe parcursul a două zile campania umanitară ''Un gest pentru o viaţă'', cu scopul de a achiziţiona un echipament performant pentru Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, a declarat, vineri, preşedintele filialei, Camelia Iordache...
SCJU Cluj lansează o campaie de strângere de fonduri Conducerea spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca a lansat luni o campanie prin care se doreşte strângerea unei sume de bani pentru achiziţionarea de echipamente performante necesare secţiilor de terapie intensive.
Hunedoara: Pompierii strâng bani pentru dotarea SMURD şi achiziţia unei şenilate Pompierii din judeţul Hunedoara au declanşat luni o campanie de strângere de fonduri, prin redirecţionarea cotei de 2% din impozitul anual pe venit, banii colectaţi urmând să fie folosiţi pentru achiziţia unor echipamente necesare echipajelor smurd şi pentru cumpărarea unei maşini cu şenile ce va fi...