Cele mai citite
 


Iaşi: Sinucidere la spitalul de recuperare din municipiu
miercuri, 23 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 4 al Spitalului de Recuperare din Iaşi.

Dr. Carmen Cumpăt, directorul Spitalului de Recuperare din Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul s-a aruncat de la una din ferestrele Clinicii de recuperare neurologică.
Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, fusese internat de mai multe ori.
Deocamdată, nu se cunosc motivele gestului său. O echipă de poliţişti a ajuns la faţa locului pentru a ancheta incidentul. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Anchetă demarată de poliţişti după ce o femeie s-a aruncat de la etajul 12 al unui hotel Poliţiştii au demarat luni o anchetă după ce o femeie, angajată a Direcţiei de Sănătate Publică, s-a aruncat în cursul nopţii de duminică spre luni de la etajul 12 al unui hotel din Piaţa Unirii din Iaşi.
Iaşi: Anchetă a DSP privind cazul angajaţilor intoxicaţi cu alimente primite cadou de Paşte Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce 30 de persoane, printre care şi un copil, au ajuns la Spitalul din Paşcani după ce au consumat alimente primite cadou de Paşte.
Iaşi: Anchetă internă la Institutul de Neuropsihiatrie Socola după dispariţia unui pacient Conducerea Institutului de Neuropsihiatrie Socola a anunţat, luni, că a demarat o anchetă internă după ce unul dintre pacienţii unităţii medicale a dispărut de joi seara.
Iaşi: Spitalul de Recuperare se va dota cu 10 paturi noi Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare din Iaşi a reuşit să obţină finanţare pentru dotarea Secţiei Reumatologie cu mobilier special de spital, susţin reprezentanţii unităţii medicale.
Iaşi: Un centru de robotică medicală va fi realizat la Spitalul de Recuperare, până la sfârşitul anului Managerul Spitalului de Recuperare din Iaşi, Carmen Cumpăt, a declarat că intenţionează să dezvolte în cadrul unităţii medicale pe care o conduce un centru de robotică medicală.
Iaşi: Şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare, acuzat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore Şeful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi, prof. univ. dr. Paul Botez, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită, în urma unui flagrant, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, Carmina Pascal, şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.