Cele mai citite
 


Giurgiu: Cercetări ale medicilor legişti în cazul trupului unui bebeluş mâncat de câini
miercuri, 23 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Autorităţile şi medicii legişti din Giurgiu analizează cazul unui bebeluş al cărui trup a fost mâncat pe jumătate de câini, cazul fiind descoperit de o femeie ce se deplasa într-o zonă a municipiului Giurgiu din apropierea Gării oraş, cunoscută de localnici ca Valea lui Gheorghiţă.

 

"Femeia se deplasa prin zonă, la sfârşitul săptămânii trecute, când i-a fost atrasă atenţia de o haită de câini care mâncau ceva dintr-o pungă. Când s-a apropiat şi-a dat seama că în pungă era trupul unui bebeluş care fusese mâncat pe jumătate de câini şi a anunţat autorităţile prin Sistemul Unic de Urgenţă 112", a declarat, marţi, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Potrivit acesteia, trupul bebeluşului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu pentru a i se stabili vârsta şi sexul prin analize specifice. Autorităţile desfăşoară cercetări pentru a stabili dacă trupul a fost adus acolo de vreo persoană sau provine de la vreun spital. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Vaslui: Bebeluş cu boală diareică acută, izolat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un bebeluş în vârstă de şapte luni, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, a fost diagnosticat cu boală diareică acută. Cazul a fost raportat de conducerea unităţii sanitare atât la Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, cât şi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din...
Vaslui: Bebeluş de trei luni, intoxicat cu o substanţă iritantă aruncată pe scara blocului Un bebeluş în vârstă de trei luni din municipiul Vaslui a fost transportat, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce s-a intoxicat cu o substanţă iritantă aruncată pe scara blocului.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.