Cele mai citite
 


Argeş: A doua intoxicaţie colectivă în două zile la o fabrică de confecţii
miercuri, 23 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Mai mulţi angajaţi ai unei fabrici de confecţii din comuna argeşeană Bascov au avut nevoie de îngrijiri medicale, marţi, în urma unei intoxicaţii cu o substanţă neidentificată, după ce un incident similar s-a produs în urmă cu o zi.
Şase femei au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti după ce au acuzat o stare generală de rău.

La locul incidentului s-au deplasat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeş, care au dispus ca cei peste 100 de angajaţi ai fabricii să plece acasă până când vor fi identificate şi eliminate cauzele intoxicaţiei.
Un incident similar s-a produs în urmă cu o zi la aceeaşi fabrică, 20 de persoane, majoritatea femei, având nevoie de îngrijiri medicale. Angajaţii societăţii au declarat atunci că au simţit un miros suspect, apoi unii dintre ei au început să se simtă rău, prezentând simptomele unei intoxicaţii.
La faţa locului au fost solicitate echipele de intervenţie ale societăţilor de gaz şi apă-canal, pentru a depista sursa substanţei, însă verificările s-au încheiat fără niciun rezultat. Inspectorii ITM Argeş au luat atunci măsura suspendării activităţii până la finalizarea anchetei, dar conducerea societăţii a decis reluarea lucrului marţi dimineaţă. AGERPRES-FOTO PE FLUX/(AS - George Onea)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Lipsa de oxigen, una dintre cauzele unei posibile intoxicaţii colective Lipsa de oxigen ar putea fi cauza simptomelor de intoxicaţie prezentate miercuri de angajaţii de la o fabrică de componente auto din Piteşti, în urma căreia aproape 20 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar nouă dintre ei au ajuns la spital.
Argeş: Trei cadre medicale şi opt pacienţi intoxicaţi cu fum în incendiul de la spitalul de psihiatrie din Vedea Trei cadre medicale şi opt pacienţi au suferit intoxicaţii cu fum în timpul incendiului produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, restul persoanelor din clădire fiind evacuate.
Argeş: O persoană rămâne internată dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea O singură persoană dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea va rămâne în continuare sub supraveghere medicală, a anunţat miercuri directorul unităţii sanitare, Marian Iacob.
Argeş: Doi pacienţi internaţi la SJU cu gripă şi alte afecţiuni au murit; numărul deceselor a ajuns la nouă Doi pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră şi alte afecţiuni au murit în ultimele 24 de ore, după ce şapte decese din cauze similare s-au înregistrat în luna februarie în aceeaşi unitate medicală.
Argeş: Şapte pacienţi internaţi în februarie la SJU cu gripă sezonieră au murit; toţi aveau afecţiuni asociate Şapte dintre cei 16 pacienţi internaţi în luna februarie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră au murit, în toate cazurile de deces fiind vorba de pacienţi care aveau şi alte afecţiuni asociate, au anunţat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale.