Cele mai citite
 


Hunedoara: Consiliul Judeţean mobilizează primarii pentru ajutorarea japonezilor
joi, 24 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va iniţia, vineri, un proiect de hotărâre prin care vor fi deschise două conturi, în lei şi euro, în care vor fi colectate donaţiile hunedorenilor pentru ajutorarea populaţiei sinistrate din Japonia după puternicul cutremur urmat de tsunami din 11 martie.

În cadrul acţiunii vor fi mobilizaţi toţi primarii din judeţul Hunedoara, după modelul de succes practicat în anii trecuţi, atunci când au fost sprijinite persoanele afectate de inundaţii în România.
'Mă voi întâlni cu primarii din toate zonele judeţului pentru a vedea în ce măsură vom putea ajuta sinistraţii din Japonia. În şedinţa CJ Hunedoara, programată pentru vineri, vom deschide două conturi în lei şi euro pentru ajutorarea victimelor. Prin acest mod de lucru am reuşit să strângem acum câţiva ani bani cu care am putut mobila 20 de case construite de Guvern pentru victimele inundaţiilor de la noi din ţară. Sper să se întâmple la fel şi acum, împreună cu Crucea Roşie şi primăriile', a declarat, miercuri, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ.
El a subliniat faptul că în urmă cu doi ani Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost beneficiarul unei donaţii de echipamente medicale în valoare de 60.000 de euro din partea Guvernului japonez. Aparatura medicală este folosită în secţia de ortopedie a spitalului, permiţând intervenţii chirurgicale moderne şi contribuind la reducerea perioadei de convalescenţă a bolnavilor. Donaţia Guvernului japonez s-a înscris într-un program de asistenţă financiară nerambursabilă. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Hunedoara: Consiliul Judeţean a deschis un cont în euro pentru ajutorarea sinistraţilor din Japonia Deva, 29 mar /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a deschis un cont în euro în care cetăţenii pot face donaţii în vederea ajutorării victimelor cutremurului din Japonia, preşedintele instituţiei anunţând că va depune, personal, primii 500 de euro în acest scop.
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a pus în funcţiune un computer tomograf modern Un computer tomograf (CT) de ultimă generaţie a fost pus în funcţiune la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, aparatul fiind apreciat de conducerea unităţii medicale drept cel mai performant din judeţul Hunedoara.
Hunedoara: Lucrările de modernizare la policlinica spitalului din Deva s-au încheiat Lucrările de modernizare la policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-au încheiat, recepţia oficială a acestora fiind efectuată vineri, după doi ani de zile de la începerea investiţiei ce a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional - Fondul European de Dezvoltare Regională.
Hunedoara: Autorităţile solicită decontarea tuturor serviciilor din spitale Deva, 29 iun /Agerpres/ - Primarii din mai multe oraşe hunedorene au solicitat Casei de Asigurări de Sănătate să deconteze toate serviciile care se efectuează în spitale, în contextul preluării acestor unităţi sanitare în subordinea autorităţilor locale, de la 1 iulie.
Hunedoara: O nouă secţie de ORL a fost inaugurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva O nouă secţie ORL a fost inaugurată, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, spaţiul fiind modernizat şi dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 200.000 de lei, fondurile provenind din bugetul propriu al instituţiei medicale.