Cele mai citite
 


Premierul a solicitat MS continuarea programului de lapte praf
joi, 24 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Prim-ministrul Emil Boc a cerut, miercuri, în şedinţa de Guvern, Ministerului Sănătăţii continuarea şi în acest an a programului prin care se oferă lapte praf copiilor în vârstă de până la un an.
"Am discutat cu Ministerul Sănătăţii pentru continuarea programului de lapte praf pentru grupa de vârstă 0-12 luni", a anunţat Emil Boc, în şedinţa de Guvern de miercuri.

El a menţionat că efortul bugetar anual pentru acest program se ridică la 15 milioane de lei. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
Emil Boc: Sperăm ca până la 19 august să găsim un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii care să continue reforma în sănătate Liderii Coaliţiei de guvernământ au discutat în cadrul şedinţei de luni problema găsirii unui nou ministru la portofoliul sănătăţii, a declarat premierul Emil Boc, precizând că până pe 19 august, când expiră interimatul la Ministerul Sănătăţii al lui Cseke Attila, să fie găsit un înlocuitor pentru acesta...
Ministerul Sănătăţii va aloca în acest an 5 milioane de lei pentru achiziţia de lapte praf Direcţiile de sănătate publică vor primi, în perioada următoare, fonduri pentru a demara achiziţia de lapte praf la nivel local, Ministerul Sănătăţii alocând în acest sens 5 milioane de lei, informează MS, printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.