Cele mai citite
 


Satu Mare: Femeie găsită moartă în propria locuinţă
joi, 24 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

O femeie de 62 de ani a fost găsită miercuri decedată, într-o baltă de sânge, în propria locuinţă din comuna sătmăreană Lazuri.

Conform comisarului Marius Gânţă, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, femeia a fost găsită de către ginerele ei, care locuia în apropiere. Aceasta era întinsă pe jos într-o cameră a locuinţei sale, într-o baltă de sânge, prezentând mai multe leziuni pe corp.
Poliţiştii au recoltat probe, au început audierile şi au întocmit un cerc de suspecţi.
Cadavrul femeii a fost depus la morga Spitalului Judeţean Satu Mare, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Doi tineri găsiţi morţi într-o locuinţă închiriată Doi tineri de 21 de ani, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi într-o locuinţă închiriată din centrul municipiului Satu Mare.
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliţie Beltiug, la data de 09.09.2016 a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din localitatea Răteşti, ca fiind autoarea furtului sumei de 700 lei, faptă comisă la data de 20.08.2016 din locuinţa unei femei...
Maramureş: Accident cu cinci victime pe DE 58 Baia Mare - Satu Mare Un grav accident de circulaţie s-a produs, vineri după-amiază, pe DE 58 Baia Mare - Satu Mare, în localitatea Cicârlău, o persoană fiind decedată, iar alte patru spitalizate.
Hunedoara: Mamă şi fiică găsite decedate în casă; în calcul este luată ipoteza sinuciderii Două femei, mamă şi fiică, din satul hunedorean Mânerău au fost găsite decedate sâmbătă în locuinţa lor de către un vecin, după primele investigaţii anchetatorii apreciind că una dintre victime, în vârstă de 71 ani, s-ar fi sinucis, tăindu-se cu un cuţit la gât.
Comunicat de presă - IPJ Satu Mare Infracţiune silvică
Satu Mare: Poliţist reclamat pentru purtare abuzivă Un poliţist de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare a fost reclamat pentru comportament abuziv de către un bărbat care a ajuns la spital cu mai multe leziuni.