Cele mai citite
 


Hunedoara: Cadavrul unui nou-născut, găsit într-un pârâu din Vulcan
vineri, 25 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un băieţel nou-născut a fost găsit mort, joi, în albia unui pârâu care trece prin oraşul Vulcan, din Valea Jiului, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei acestuia şi stabilirea împrejurărilor în care a fost abandonat bebeluşul

Trupul copilului a fost observat de un localnic care aduna PET-uri în zona unui podeţ peste o cale ferată.
'Poliţia a fost sesizată prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă că în pârâul Preotesei, la podeţul de cale ferată, se află cadavrul unui nou-născut. Corpul avea lungimea de 48 de centimetri şi a fost transportat la morga spitalului din Petroşani', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.
Cercetările vor continua în funcţie de concluziile formulate de medicii legişti. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Nou-născut, abandonat la intrarea unei maternităţi private din municipiu O fetiţă nou-născută a fost abandonată, luni seara, la intrarea unei maternităţi private din municipiul Sibiu, aflată în vecinătatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, a anunţat poliţia locală.
Argeş: Nou-născut abandonat la gunoi, internat în stare gravă Un nou-născut a fost găsit, joi, într-o ghenă de gunoi din oraşul Mioveni şi a fost internat în stare gravă, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care va fi acuzată de tentativă de omor.
Hunedoara: Anchete în cazul elevilor din Petroşani care au ajuns la spital după ce au fumat etnobotanice Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara s-au sesizat în cazul celor doi elevi de clasa a X-a, de la un liceu din Petroşani, care după ce au fumat ţigări cu etnobotanice, li s-a făcut rău şi au fost internaţi în Spitalul de Urgenţă din localitate.
Hunedoara: Femeie operată la piciorul drept deşi avea probleme la stângul Un medic ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani a fost reclamat luni la Poliţie de un bărbat care susţine că acesta a operat-o pe soţia sa celălalt picior decât cel bolnav, conducerea unităţii medicale urmând să efectueze o anchetă medicală în acest caz.
Hunedoara: Anchetaţi după ce au făcut scandal la Urgenţa spitalului din Petroşani Doi bărbaţi din Petroşani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au făcut scandal duminică într-un bar din localitate, iar apoi, răniţi fiind, au agresat o parte din personalul de la Urgenţa spitalului din municipiu, unde fuseseră duşi de un prieten, pentru îngrijiri medicale.
Hunedoara: Un poliţist din Petroşani a accidentat grav un bătrân, pe o trecere de pietoni Un agent de poliţie din Petroşani este cercetat penal după ce marţi a accidentat cu o maşină de serviciu un bătrân de 80 de ani, care traversa printr-un loc amenajat şi semnalizat corespunzător, victima fiind internată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.