Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii nu are informaţii despre norul radioactiv care s-ar afla deasupra Europei
vineri, 25 martie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, joi, cu prilejul inaugurării blocului operator de la Spitalul Clinic Fundeni, că nu are informaţii despre norul radioactiv care s-ar afla deasupra Europei.

"Ultimele informaţii oficiale primite de la instituţiile specializate au fost că Europa nu va fi afectată. Nu avem astfel de informaţii din reţeaua care se ocupă cu acest lucru", a spus ministrul Cseke Attila.
În legătură cu achiziţionarea de iodură de potasiu, ministrul Sănătăţii a precizat că acest lucru se va face, dar că nu are nicio legătură cu evenimentul de la centrala nucleară din Japonia, ci se face pentru rezerva strategică a Ministerului Sănătăţii.
Cu acelaşi prilej, ministrul Sănătăţii a spus că în prezent, la Spitalul Clinic Universitar, Institutul de Sănătate Publică face o anchetă privind o eventuală infecţie intraspitalicească.
Potrivit lui Cseke Attila, "corpul de control al ministrului se află acolo şi datele vor fi făcute cunoscute după finalizarea controlului". AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
de sandy.tomoiaga
cu stima si respect dar e normal ca la noi nu poate fi radiati inca e distanta mareplus ca se ridica la stratul de ozon si ploile spala toate aceste nocive dar si presa sa o lase mai moalecu radiatile cind sa intimplat la cernobil in rusia nu a fost chiar asa grav cu sa facut panica si vreau sa spun ca in primul sat de la cernobil traiesc oameni sanatosi tin animale au roade pe paminte is sanatosi si nu au murit traiesc mai bine ca alti si nu vor pleca de acolo doar cind dumnezeu iii va lua la batrinete

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a dispus, marţi, demararea unei anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în urma unor declaraţii ale unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă.
Cseke Attila: Raportul anchetei de la Maternitatea Câmpulung Muscel este incomplet Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a primit luni raportul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş privind ancheta desfăşurată în cazul celor doi nou-născuţi din Maternitatea Spitalului Câmpulung Muscel, însă a decis ca o echipă a Ministerului Sănătăţii să se deplaseze la unitatea medicală şi să efectueze...
Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii va efectua o anchetă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a dispus marţi Corpului de Control să efectueze o anchetă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în cazul ambulanţei care transporta cinci persoane.
Cseke Attila a prezentat priorităţile Ministerului Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi, când a prezentat priorităţile ministerului, că descentralizarea va reprezenta unul din obiectivele principale ale MS în 2010.
Cseke Attila: Din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii problemele medicilor de familie sunt rezolvate Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a declarat miercuri în conferinţă de presă că din punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii problemele medicilor de familie sunt rezolvate.
Belgia: Ministrul sănătăţii declanşează o anchetă după refuzul unui spital de a trata un pacient fără asigurare Ministrul afacerilor sociale şi sănătăţii, Laurette Onkelinx, s-a declarat consternată după ce a citit în presa belgiană că un mare spital universitar din Bruxelles a refuzat să acorde îngrijiri unui pacient din motive economice şi a decis deschiderea unei anchete interne, informează luni La Derniere...