Cele mai citite
 


Vrancea: Copil internat în spital după ce a fost bătut
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un copil de 11 ani din Focşani a ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' după ce a fost bătut. Minorul M.V. a ajuns în spital cu capul spart, braţele pline de vânătăi şi cu o tăietură la burtă.

Cazul este cercetat de poliţiştii focşăneni care au anunţat, luni, şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea.
După ce a fost lovit sistematic cu mopul şi înţepat în burtă de concubina tatălui, băiatul a fugit la mama sa naturală şi i-a spus acesteia ce a păţit.
Pentru că băiatul nu se simţea bine, mama naturală a chemat ambulanţa care l-a transportat la spital.
Medicii au observat pe corpul copilului şi urme de lovituri mai vechi.
'Copilul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism la membrele superioare şi plagă înjunghiată în hipogastru. În acest moment se află internat în Secţia de Chirurgie infantilă', a declarat luni Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.
Medicii de la UPU au sunat imediat la poliţie.
'Copilul s-a prezentat la domiciliul mamei naturale spunând că a fost lovit de concubina tatălui. Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean pentru a fi consultat în vederea stabilirii vătămărilor suferite. Din primele verificări au rezultat o serie de contradicţii între spusele copilului, tatălui şi concubinei acestuia cu privire la împrejurările în care minorul a suferit leziunile. Continuăm cercetările astfel încât să vedem dacă fapta poate fi încadrată la rele tratamente aplicate minorului ori lovituri sau alte violenţe', a declarat comisarul Gicu Avasiloaie, şeful Poliţiei Municipiului Focşani. AGERPRES/(A - Valentin Moisa)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Caraş-Severin: Anchete în cazul copilului de un an şi jumătate adus la spital cu multiple leziuni Direcţia Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin au demarat anchete în cazul copilului de un an si trei luni, adus marţi la spital, cu multiple leziuni.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.