Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.

Copilul a fost transportat iniţial la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, dar medicii de aici au decis ca el să fie transferat la Spitalul de Copii 'Sf. Maria' din Iaşi, unde se află internat în prezent.
'În acest caz au fost demarate cercetări de poliţişti. Datele rezultate din investigaţii vor fi coroborate cu concluziile medico-legale', a declarat luni pentru AGERPRES Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Mama bebeluşului, care mai are un copil, de un an şi patru luni, le-a declarat iniţial medicilor că micuţul a fost muşcat şi agresat de fratele său.
'Din evaluarea iniţială făcută în teren de specialiştii instituţiei noastre s-a constatat că declaraţiile sunt contradictorii. Nu s-a stabilit pentru moment cine este exact agresorul copilului. În funcţie de rezultatul anchetei poliţiştilor vom lua şi noi măsuri. În acest caz se poate ajunge până la separarea copiilor de mediul în care trăiesc', a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui. AGERPRES/ (A - Claudiu Andone)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.