Cele mai citite
 


Harghita: Programul 'Zâmbet de copil' se va derula şi în acest an
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Consiliul Judeţean Harghita lansează şi în acest an programul 'Zâmbet de copil', în cadrul căruia, anul trecut, pereţii grădiniţelor şi secţiilor de pediatrie ale spitalelor au fost decoraţi cu personaje din desene animate.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean a anunţat, luni, că în acest an programul este destinat unui număr de 45 de grădiniţe şi 4 secţii de pediatrie. Cel care va picta pereţii grădiniţelor este, la fel ca în 2010, graficianul Farkas Barna, din Miercurea-Ciuc. Dacă anul trecut acesta a pictat scene din desenele animate ''Winnie de Pooh' şi 'Cartea Junglei', în acest an el va lucra pe baza solicitărilor.
Conducerile grădiniţelor care doresc să facă parte din program pot depune proiectele până în data de 26 aprilie, ele urmând să fie evaluate în funcţie de ordinea depunerii lor.
Graficianul va lucra în perioada 15 iunie - 15 septembrie, pe durata vacanţei de vară.
Anul trecut, Farkas Barna şi-a dedicat întreaga vară pentru acest program, ilustrarea unei locaţii durând o zi.
Consiliul Judeţean Harghita asigură şi în acest an materialele necesare, motiv pentru care instituţiile participante în program nu vor suporta nicio cheltuială. AGERPRES/(AS-Gina Ştefan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Locuinţe pentru medici, date în folosinţă de Consiliul Judeţean Noi locuinţe pentru medici au fost date în folosinţă, marţi, de Consiliul Judeţean Harghita, demersul având rolul de a atrage specialişti la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.
Harghita: Consiliul Judeţean a dat în folosinţă noi locuinţe pentru medici Miercurea Ciuc, 6 mar /Agerpres/- Consiliul Judeţean Harghita a dat în folosinţă, la Miercurea Ciuc, patru noi locuinţe pentru medici, care se alătură altor opt predate în anii trecuţi, demersul având rolul de a atrage specialişti la spitalul Judeţean de Urgenţă.
Harghita: Spitalele din Miercurea Ciuc şi Tulgheş, preluate de Consiliul Judeţean Consiliul Judeţean Harghita a preluat, vineri, managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc şi al Spitalului de Psihiatrie din Tulgheş, evenimentul având loc într-un cadru festiv.
Harghita: Investiţii în sistemul sanitar şi programe de sănătate susţinute de Consiliul Judeţean Consiliul Judeţean Harghita susţine, în 2011, mai multe programe de sănătate şi derulează proiecte de investiţii în sistemul sanitar, finanţate din diverse fonduri.
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.
Harghita: Drumul către heliportul unităţii de vânători de munte va fi reparat, pentru transportul bolnavilor la elicopterele SMURD Consiliul Judeţean Harghita şi Primăria Miercurea Ciuc vor repara, în comun, drumul care duce la heliportul unităţii de vânători de munte, pentru ca acesta să poată fi folosit de elicopterele SMURD care vor transporta bolnavii din judeţ în diferite centre medicale din ţară.