Cele mai citite
 


Circa 60 de persoane rănite, la castingul pentru emisiunea 'Germania în căutare de talente'
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cel puţin 60 de persoane au fost rănite într-o busculadă formată în timpul castingului la populara emisiune 'Germania în căutare de talente', în oraşul german Oberhausen (landul Renania de Nord-Westfalia), relatează luni media de la Berlin, monitorizată de Deutsche Welle.
 

Incidentul s-a întâmplat într-un centru comercial, unde se adunaseră câteva mii de persoane în căutare de glorie şi celebritate.

La un moment dat, mulţimea a rupt îngrădirea şi s-a instalat panica. Persoanele rănite, dintre care multe cu fracturi, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de urgenţă, viaţa lor nefiind în pericol, potrivit medicilor.

Un incident similar s-a produs în vara anului 2010, la un festival de muzică electronică la Duisburg din acelaşi land. Însă atunci lucrurile au luat o turnură tragică: 19 persoane au decedat, iar cel puţin 304 au fost rănite. Localul care urma să fie gazda concertului - incinta unei foste staţii feroviare - era prevăzut pentru maximum 350.000 de persoane, în sală se adunaseră însă 1,4 milioane de oameni.AGERPRES/(Lilia Traci)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Trei cazuri de atac de panică, semnalate la 112 în urma cutremurului Trei cazuri de atac de panică au fost semnalate la numărul unic de urgenţă 112 în judeţul Brăila, în urma cutremurului din noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Panică la Spitalul de Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei alerte cu grenadă Galaţi, 24 aug/ Agerpres/- Panica s-a instaurat pentru aproape o oră, duminică seara, la Spitalul de Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce un pacient a anunţat cadrele medicale că are în bagajele sale o grenadă.
Brăila: Centru pentru copii abuzaţi, amenajat cu donaţii primite de la Crucea Roşie din Germania Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat din Brăila a fost amenajat cu donaţii primite de filiala Crucea Roşie Brăila de la Crucea Roşie din Germania.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Suceava: Centrul Nord-Est Carpatic de Epilepsie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava se va înfiinţa Centrul Nord-Est Carpatic de Epilepsie (CNECE), în colaborare cu o clinică specializată în această patologie, din Germania, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, medicul specialist în neurologie pediatrică, epileptolog cu competenţe...
Mureş: Lectori din România şi Germania prezintă tehnici medicale de ultimă generaţie pentru intubarea pacienţilor Centrul naţional de pregătire şi formare de urgenţă de la sediul SMURD Târgu Mureş găzduieşte, începând de vineri, un curs de specializare pentru medici de urgenţă şi anestezişti, susţinut de lectori din România şi Germania, în tehnici medicale de ultimă generaţie pentru intubarea pacienţilor.