Cele mai citite
 


Vaslui: Mai mulţi oameni fără adăpost sunt cazaţi la spital din cauza gerului
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 15 persoane din municipiul Vaslui, fără adăpost, au ajuns în ultimele două zile la spital din cauza temperaturilor foarte scăzute.
Primăria Vaslui a încheiat un protocol cu Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui pentru a-i caza pe cei fără adăpost în perioada iernii în secţia de Psihiatrie.
În noaptea de miercuri spre joi, termometrele au indicat pentru judeţul Vaslui temperaturi cuprinse între minus 17 şi minus 19 grade Celsius, iar din această cauză oamenii străzii au ajuns la spital.
'În ultimele două zile, am avut aproximativ 15 cazuri de oameni care nu aveau un adăpost şi care au avut de suferit din cauza gerului, astfel că ei vor rămâne cazaţi în adăpostul de la psihiatrie. Media zilnică a celor care ne-au cerut ajutorul înainte de a veni gerul a fost de două-trei persoane', a declarat, joi, pentru AGERPRES Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.
Potrivit Primăriei Vaslui, la această dată 37 de adulţi şi copii din oraş nu au un adăpost şi stau pe străzi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...
Managerul SJU Vaslui: Imaginea instituţiei a fost afectată de reţinerea celor două doctoriţe Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Ana Rinder, a declarat, marţi, că imaginea instituţiei pe care o conduce a avut grav de suferit, după ce doi medici ginecologi au fost reţinuţi de procurori pentru luare de mită.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă va folosi temporar dezinfectanţi din stocul DSP Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus blocarea de la utilizare a tuturor produselor provenite de la producătorul Hexi Pharma şi retragerea acestora în magaziile unităţii, în urma unei notificări primate din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi nivelul maxim de acreditare, susţine managerul Ana Rinder Comisia Autorităţii Naţionale pentru Managementul Calităţii în Sănătate a finalizat evaluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui în vederea acreditării. Managerul unităţii spitaliceşti, Ana Rinder, susţine, în baza preraportului comisiei, că unitatea sanitară va primi nivelul maxim de acreditare...
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă a rămas fără medic oncolog Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, cea mai mare unitate sanitară din judeţ, a rămas, de luni, fără medic oncolog, după ce doctoriţa Cristina Pârău şi-a înaintat demisia, alegând să activeze în mediul privat.