Cele mai citite
 


Parteneriat pentru crearea unui cadru favorabil formării profesionale a elevilor şcolii sanitare 'Carol Davila'
vineri, 17 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şcoala Sanitară Postliceală 'Carol Davila' şi firma 'Hofigal' a demarat un pateneriat prin organizarea, în Capitală, a unui eveniment de prezentare a produselor cosmetice naturale la monodoze fără conservanţi oferite de companie.
'Am fost deschişi propunerii Şcolii Sanitare Postliceale 'Carol Davila' de a încheia parteneriatul care presupune un schimb reciproc de informaţii şi de experienţă, comunicări comune şi realizarea unor acţiuni de promovare şi, de ce nu, chiar şi a unor?proiecte de cercetare, având convingerea că lucrul în echipă ne va ajuta pe fiecare în parte să evoluăm', a explicat miercuri Anca Daniela Raiciu,?marketing director 'Hofigal' şi vicepreşedinte al Romanian Chemists Cosmetology, cu acest prilej.
La rândul său, prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, preşedintele Fundaţiei Umaniste Dr. Mioara Mincu şi director general al Şcolii 'Carol Davila', a explicat că, prin iniţierea acestei colaborări cu compania 'Hofigal', care şi-a câştigat un renume în domeniul fabricării produselor naturale, cosmetice şi farmaceutice, îşi propune să creeze 'un cadru favorabil formării profesionale a elevilor la un nivel cât mai înalt'.
Acesta a adăugat că viitorilor absolvenţi ai Şcolii 'Carol Davila' li se oferă ulterior şi şansa de a deveni angajaţi ai acestei companii.
'În acelaşi timp, 'Hofigal' intră în contact cu o bază de forţă de muncă, care beneficiază de o formare complexă. O companie puternică cum este 'Hofigal' este conştientă de importanţa pregătirii forţei de muncă, căci întotdeauna calitatea umană se regăseşte în calitatea produsului'.AGERPRES/()
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Acad. I. Sinescu: Propunem iniţierea în cercetare la "Carol Davila" din perioada studiilor de licenţă Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", acad. Ionel Sinescu, a anunţat joi că instituţia îşi propune iniţierea studenţilor în cercetarea ştiinţifică, activitate care va fi extinsă apoi la cadrele didactice şi la cercetătorii din universitate.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Prof.dr. Florian Popa: Şcoala medicală românească încă este bună - interviu Prof.dr. Florian Popa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Carol Davila' din Bucureşti, consideră că învăţământul medical românesc se află, în prezent, în regres faţă de ceea ce a fost, din cauza lipsei de interes a candidaţilor, dar susţine că tot corpul didactic este valoros.
Producătorii tradiţionali au ridicat ştacheta la 'Săptămâna Verde' 2012 Producătorii tradiţionali au fost cei care au reuşit anul acesta să ridice ştacheta la târgul internaţional de agricultură "Săptămâna Verde" de la Berlin şi au scos onorabil România dintr-un anonimat asumat, la un eveniment unde peste 1.600 de companii din 53 de ţări au adus tot ce au mai bun în ţara...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Irinel Popescu: Îmi doresc ca în medicina românească să se facă mai multă cercetare fundamentală Profesorul Irinel Popescu, realizatorul primului transplant hepatic din România, îşi aniversează vineri ziua de naştere.