Cele mai citite
 


Mehedinţi: Donaţie din Germania pentru spitalul din Orşova
joi, 9 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul municipal Orşova a primit suma de 15.000 euro ca donaţie din partea Fundaţiei Suport din oraşul german Ulm, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Potrivit sursei citate, banii vor fi utilizaţi pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii secţiei de chirurgie a unităţii spitaliceşti din Orşova, astfel încât în cel mai scurt timp aceasta să fie aliniată standardelor europene.
'Gestul donatorilor merită tot respectul nostru. Aceşti bani înseamnă foarte mult pentru întreaga aşezare din Golful Cerna. Bugetul local nu putea suporta cheltuielile cu lucrările respective', a precizat Bălu.
În context, el a mai arătat că banii au fost primiţi de beneficiar în cadrul unei mai vechi colaborări atât cu Fundaţia Suport, cât şi cu autorităţile locale din Ulm.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrările de reabilitare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova au fost finalizate Au fost finalizate lucrările de modernizare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES managerul unităţii, Lucian Vădăşteanu.
Mehedinţi: Aproximativ 2,5 milioane lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului municipal Orşova Spitalul municipal Orşova a atras din surse guvernamentale aproximativ 2,5 milioane de lei pentru execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul unităţii spitaliceşti, dr. Radu Gandă.
Mehedinţi: Şapte milioane de lei investiţi pentru modernizarea aparaturii medicale a Spitalului orăşenesc din Orşova Şapte milioane de lei urmează să fie investiţi pentru dotarea secţiilor de oftamologie şi ORL a Spitalului orăşenesc din Orşova, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru. Potrivit sursei citate, valoarea lucrărilor de modernizare...
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Donaţii de mobilier şi echipamente medicale pentru Spitalul orăşenesc Orşova spitalul orăşenesc Orşova a primit miercuri o donaţie de sute de mii de euro din partea Asociaţiei umanitare româno-daneze "Marie Margarete" şi a Clubului Rotary.