Cele mai citite
 


Giurgiu: Lista de aşteptare pentru dispozitivele medicale, redusă până la luna martie 2010
miercuri, 8 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 8 dec /Agerpres/ - Persoanele înscrise pe lista de aşteptare până în luna martie 2010 vor primi dispozitivele şi echipamentele medicale necesare, după ce Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Giurgiu a beneficiat de o rectificare bugetară.
''Prin acordare a sumei de 231.000 de lei prin rectificare bugetară pentru dispozitive şi echipamente medicale avem acum posibilitatea de a reduce semnificativ lista de aşteptare pentru acordarea dispozitivelor medicale, adică a fotoliilor rulante, a aparatelor auditive şi proteze, liste de aşteptare care la nivelul judeţului Giurgiu erau undeva la luna iunie 2009 şi avem acum posibilitatea de a reduce această listă până undeva în luna martie 2010'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directoarea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu, Florentina Popescu.
Pe lista de aşteptare a CAS Giurgiu se află aproximativ 1.000 de persoane care necesită dispozitive medicale în sumă totală de aproximativ 500.000 de lei, iar prin această rectificare bugetară CAS Giurgiu a primit peste 200.000 de mii de lei.
Totodată, conducerea CAS Giurgiu a dat asigurări că pe lista de aşteptare a dispozitivelor medicale nu se află copii sau urgenţe medicale. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
Teleorman: Aproape 800 de persoane sunt înscrise pe lista de aşteptare pentru dispozitive medicale Aproximativ 800 de persoane sunt înscrise la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pe o listă de aşteptare pentru dispozitive medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Popa.
Olt: Listă de aşteptare de anul trecut pentru dispozitive medicale Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, Constanţa Coteneanu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că sunt bolnavi care aşteaptă de anul trecut dispozitive medicale (proteze, lentile oculare etc.) şi este posibil ca cererile lor să fie onorate abia anul viitor.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Schimbări la vârf la Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu Giurgiu, 14 aprilie /Agerpres/ - Florentina Popescu a fost instalată, miercuri, în funcţia de director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Giurgiu prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate.
Teleorman: Creşte numărul solicitărilor la CAS pentru dispozitive medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a acordat în primele şapte luni din acest an 1.210 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice, valoarea totală depăşind 800.000 de lei.