Cele mai citite
 


Pensionarii pichetează vineri sediul PDL Galaţi
joi, 9 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Măsura anunţată de Guvern privind contribuţia la bugetul de sănătate de 5,5 la sută în cazul pensionarilor cu venituri mai mari de 740 lei îi nemulţumeşte pe vârstnicii gălăţeni, care au decis să picheteze vineri din nou sediul PDL Galaţi.
Liderul Alianţei Europensionarilor Galaţi, Toader Cristea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că mizează pe participarea a aproximativ 200 de vârstnici la pichetarea sediului?PDL Galaţi.

''Suntem revoltaţi de această măsură. Banii noştri se duc şi nu avem nicio şansă să mai trăim în timp ce alţii fură. Orice pensionar are nevoie de medicamente, alimente, mai trebuie să plătească şi întreţinerea care este şi mai scumpă acum iarna. Trebuie să plece acest Guvern care este incapabil să ne conducă aşa cum trebuie'', a spus Toader Cristea.
În semn de protest, pensionarii îi vor oferi vineri preşedintelui PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader, liderul grupului parlamentar al partidului din Camera Deputaţilor, o mămăligă.

''Vin sărbătorile şi îi vom da o mămăligă domnului Toader în loc de cozonac, pentru că nu avem bani'', a mai spus Cristea Toader.
La protestul de vineri nu vor participa însă şi celelalte organizaţii de pensionari din Galaţi, în rândul liderilor acestora existând unele disensiuni.
Preşedintele ''Asociaţiei Pensionarilor din România - 2007'', Constantin Ciucă, este acuzat de Toader Cristea că le-ar interzice membrilor organizaţiei sale să iasă în stradă.

Ciucă a negat însă aceste acuzaţii şi a spus că nu a fost consultat înainte cu privire la organizarea protestului.
''Suntem cu toţii nemulţumiţi de aplicarea acestui procent de 5,5 la sută pentru sănătate. Noi vrem să avem o întâlnire cu parlamentarii din Galaţi pe această temă'', a spus Constantin Ciucă.
El a lăsat să se înţeleagă că şi organizaţia pe care o conduce intenţionează să organizeze proteste în stradă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Protest cu 20 de participanţi al studenţilor medicinişti Doar aproximativ 20 de studenţii medicinişti au pichetat, luni, timp de o oră, Prefectura Galaţi, în semn de solidaritate cu studenţii membri ai Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR).
Galaţi: A fost confirmat al treilea caz de gripă din această iarnă Galaţi, 26 ian /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al treilea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o tânără însărcinată în nouă luni, care însă nu a necesitat internarea.
Pensionarii au protestat la Galaţi Un grup de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din România şi Asociaţiei Renaşterea Pensionarilor 2010, a participat, miercuri, la o acţiune de protest, pichetând sediul CJAS Galaţi şi al PDL Galaţi.
Galaţi: Acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Copii Galaţi, 9 feb /Agerpres/- Familia unei fetiţe de trei săptămâni, decedată luni seara la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, îi acuză pe cei doi medici implicaţi de malpraxis.
Galaţi: Zeci de pensionari vor protesta la Bucureşti Galaţi, 29 mar /Agerpres/ - Aproximativ 70 de pensionari gălăţeni, membri ai Alianţei Europensionarilor din România, filiala Galaţi, îmbarcaţi în trei microbuze, vor pleca, miercuri, la Bucureşti, pentru a protesta faţă de condiţiile grele de viaţă impuse de actuala guvernare, a declarat, marţi, pentru...
Galaţi: Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Municipal din Tecuci Un medic ginecolog din Tecuci este acuzat de două femei din comuna gălăţeană Umbrăreşti că şi-au pierdut copiii la naştere pentru că doctorul ar fi refuzat să vină la spital, iar medicul de gardă nu a fost lăsat să ia o decizie.