Cele mai citite
 


Teleorman: Bugetele pentru spitalele preluate de CJ, aprobate
miercuri, 8 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetele de venituri şi cheltuieli distincte pentru sumele alocate în perioada 9 noiembrie - 31 decembrie 2010 de la bugetul statului, prin Ministerul Sănătăţii (MS), spitalelor preluate în vara acestui an de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman au fost aprobate marţi, într-o şedinţă extraordinară.
Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat că destinaţia acestor sume, blocate anterior de Direcţia Generală a Finanţelor Publice, o constituie plata drepturilor salariale pentru medicii rezidenţi, asigurarea cheltuielilor privind programele naţionale de sănătate şi buna funcţionare a Unităţii de primire urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Alexandria.

Din cele şapte unităţi sanitare cu paturi preluate de CJ, doar Centrul de sănătate Cervenia nu dispune de subvenţii acordate de MS.

Cel mai mare buget alocat în ultimele două luni ale anului, de peste 5,7 milioane de lei, este pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, unde sunt investiţii în derulare, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria urmând să ajungă peste 1,5 milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Teleorman: Demersuri pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat indicatorii şi documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii "Modernizare bloc operator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria", valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 2,6 milioane de lei.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Preşedintele CJ consideră că nu administrează cel mai mare spital Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat marţi că din cele şapte unităţi sanitare cu paturi unde s-a hotărât, cu avizul Ministerului Sănătăţii (MS), preluarea managementului începând cu luna iunie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria nu s-a reuşit încă impunerea...
Teleorman: Bugetul Consiliului Judeţean a fost rectificat Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă rectificarea bugetului propriu, 425.000 de lei fiind alocaţi din fondul de rezervă al instituţiei pentru acoperirea cheltuielilor pe toată durata de funcţionare a Biroului Electoral Judeţean.