Cele mai citite
 


Teleorman: Preşedintele CJ consideră că nu administrează cel mai mare spital
miercuri, 8 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat marţi că din cele şapte unităţi sanitare cu paturi unde s-a hotărât, cu avizul Ministerului Sănătăţii (MS), preluarea managementului începând cu luna iunie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria nu s-a reuşit încă impunerea reprezentanţilor proprii în consiliul de administraţie.
Afirmaţiile şefului principalei instituţii a administraţiei publice din Teleorman au fost făcute în cadrul şedinţei extraordinare a CJ, care a aprobat bugetele de venituri şi cheltuieli distinct pentru sume alocate de MS celor şapte spitale în perioada 9 noiembrie - 31 decembrie, după un blocaj anterior instituit de Direcţia Generală a Finanţelor Publice.

Potrivit sursei citate, 'nu se poate vorbi de preluarea managementului celui mare spital din Teleorman, în condiţiile în care Prefectura a atacat în instanţa judecătorească decizia CJ de numire a reprezentanţilor săi în consiliul de administraţie'.

'Pentru a putea funcţiona corect şi a asigura servicii de calitate populaţiei din judeţul Teleorman, managementul spitalului din Alexandria trebuie preluat de CJ Teleorman, aşa cum, dealtfel, prevede legea', a spus Liviu Dragnea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Creşte numărul de paturi din unităţile sanitare care au contract cu CAS Numărul de paturi din unităţile sanitare care au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru furnizarea de servicii medicale creşte în judeţul Teleorman de la 1.549 la 1.620, conform unei decizii a Ministerului Sănătăţii, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES de Direcţia de Sănătate...
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost reabilitat în proporţie de 60% Mai bine de jumătate din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost reabilitat. Potrivit preşedintelui Consiliului judeţean, Adrian Gâdea, unitatea va căpăta un aspect complet diferit la jumătatea anului 2015. Până atunci, autorităţile judeţene susţin că vor schimba aparatura şi echipamentele...
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.
Teleorman: Bugetele pentru spitalele preluate de CJ, aprobate Bugetele de venituri şi cheltuieli distincte pentru sumele alocate în perioada 9 noiembrie - 31 decembrie 2010 de la bugetul statului, prin Ministerul Sănătăţii (MS), spitalelor preluate în vara acestui an de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman au fost aprobate marţi, într-o şedinţă extraordinară.