Cele mai citite
 


Protest spontan al angajaţilor Centrului de Diagnostic şi Tratament
luni, 29 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cluj-Napoca, 29 iun /Agerpres/ - Angajaţii Centrului de Diagnostic şi Tratament din Cluj-Napoca au declanşat, luni, un protest spontan, în semn de nemulţumire faţă de faptul că nu şi-au primit salariile pe luna mai, deşi au trecut două săptămâni de când trebuiau să le încaseze.

Cei aproximativ 70 de protestatari - medici, asistente, personal auxiliar - au întrerupt lucrul la primele ore ale dimineţii şi l-au reluat doar cu puţin timp înainte de ora 14.00, interval în care niciun pacient nu a putut beneficia de serviciile medicale.

Protestatarii spun că asemenea întârzieri la plata salariilor au existat şi în lunile anterioare.

Conducerea Centrului de Diagnostic şi Tratament a avut, în cele din urmă, o discuţie cu protestatarii, însă a spus că problema salarizării ţine de Direcţia de Sănătate Publică şi de Casa de Asigurări de Sănătate Cluj.

Protestatarii urmează să stabilească măsurile pe care le vor decide în continuare şi dacă vor relua protestele. AGERPRES/(Marius Septimiu Avram)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Primul protest pentru sănătate, la care s-au coalizat medicii, asistente, pacienţii şi familiile acestora Pentru prima dată în ultimii ani, la Sibiu a avut loc un marş paşnic de protest, la care s-au coalizat peste 200 de părinţi, copiii lor, medici şi asistente de la de Pediatrie, toţi cerând construcţia unui spital nou sau cel puţin găsirea unei soluţii ca actualul spital să aibă toate secţiile într-o...
Covasna: Protest la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Aproximativ 100 de medici şi asistente de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe au participat miercuri la prânz o acţiune de protest, în încercarea de a determina conducerea instituţiei să le plătească drepturile salariale restante.
Protest la spital, pentru al 13-lea salariu Timişoara, 14 aprilie /Agerpres/ - Peste o sută de medici şi asistente medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, şi-au întrerupt activitatea, vineri după-amiază, în semn de protest pentru că nu şi-au primit cel de-al 13-lea salariu.
Hunedoara: Protest original al directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a ales o formă originală de a protesta împotriva faptului că Ministerul Sănătăţii i-a aprobat doar un sfert din numărul de posturi de asistente medicale şi o treime din cele de medic necesare pentru această unitate sanitară, managerul...
Tulcea: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din cauza salariilor mici Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea au protestat marţi dimineaţă din cauza salariilor pe care le primesc, acestea fiind, potrivit inclusiv conducerii unităţii spitaliceşti, printre cele mai mici din ţară.
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.