Cele mai citite
 


Argeş: Gemeni născuţi prematur, transferaţi la Bucureşti
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi gemeni născuţi prematur în urmă cu aproape zece zile la spitalul din Câmpulung Muscel au fost transferaţi joi seară la o clinică specializată din Bucureşti, unde se va încerca menţinerea loc în viaţă.
Potrivit cadrelor medicale care au supravegheat transferul efectuat cu două ambulanţe special echipate, starea nou-născuţilor era stabilă, însă ei au nevoie de îngrijiri de specialitate într-o clinică echipată corespunzător, pentru a avea şanse de supravieţuire.
Gemenii au fost aduşi pe lume prematur, la şase luni, în data de 9 noiembrie, având la naştere o greutate de aproximativ 700 de grame fiecare. Transferul lor la Bucureşti a fost făcut în urma unei solicitări formulate de părinţi.
Direcţia de Sănătate Publică Argeş a deschis o anchetă administrativă, urmând a se stabili dacă medicii de la spitalul din Câmpulung Muscel au respectat protocoalele prevăzute pentru astfel de cazuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Anchetă penală în cazul nou-născutului ars accidental în maternitate Poliţiştii din Câmpulung Muscel s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă penală în cazul nou-născutului în vârstă de doar o zi care a suferit arsuri de gradele trei şi patru în timp ce se afla internat în secţia de neonatologie a spitalului din localitate.
Argeş: Anchetă în cazul morţii unui nou-născut la spitalul din Câmpulung Muscel Poliţiştii din Câmpulung Muscel au deschis o anchetă în cazul morţii unui nou-născut în timpul unei operaţii de cezariană efectuate la spitalul din localitate, fiind dispusă necropsia cadavrului pentru stabilirea cauzelor decesului.
Argeş: Anchetă în cazul unui bebeluş internat cu traumatisme cranio-faciale prin agresiune Părinţii unui bebeluş în vârstă de două luni, internat la spitalul din Câmpulung Muscel cu traumatisme cranio-faciale suferite în urma unei agresiuni şi transferat ulterior la o unitate medicală din Bucureşti, sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului.
Argeş: Gemeni diagnosticaţi cu enterocolită, transferaţi la Bucureşti; 23 de copii internaţi cu scaune diareice în spitalele din judeţ În spitalele din judeţul Argeş mai sunt internaţi joi 23 de copii care prezintă scaune diareice, doi pacienţi fiind transferaţi la Bucureşti în ultimele 24 de ore, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.
Argeş: Anchetă la spitalul din Călineşti în cazul unui bebeluş mort la naştere Poliţiştii argeşeni au început o anchetă, luni, la Spitalul "Dr. Ion Crăciun" din comuna Călineşti, în urma unei sesizări făcute de părinţii unui bebeluş care a murit la naştere.
Ancheta în cazul fetiţei decedate după infectarea cu o bacterie, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş Ancheta în cazul decesului fetiţei de un an din Topoloveni, decedată după infectarea cu o bacterie, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.