Cele mai citite
 


Suceava: 2,5 milioane euro pentru refacerea instalaţiilor electrice din spitalul judeţean
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Instalaţiile electrice de la Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava vor fi supuse unor lucrări de reparaţii capitale, investiţia ridicându-se la aproximativ 2,5 milioane de euro, fără TVA.
Managerul unităţii spitaliceşti sucevene, Vasile Rîmbu, a declarat presei, vineri, că în această sumă sunt incluse şi costurile privind elaborarea proiectului de execuţie a lucrărilor de reparaţii capitale, asigurarea asistentei tehnice din partea proiectantului pe toată durata execuţiei şi realizarea lucrărilor de reparaţii capitale la instalaţiile electrice din cadrul spitalului, fără corpurile recent modernizate de la spitalul vechi.

Potrivit lui Rîmbu, durata acordului cadru pentru realizarea acestei investiţii este de trei ani. Există, deja, fonduri pentru demararea investiţiei în acest an, respectiv 1,5 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii, precum şi 750.000 de lei de la Consiliului Judeţean Suceava.

Investiţia presupune reparaţii capitale în ceea ce priveşte instalaţiile de prevenire a incendiilor, de avertizare a asistentelor medicale de la capul bolnavului, refacerea sistemului de iluminat interior, dar şi comensurarea consumului de energie. În acelaşi proiect, este vizată refacerea cablajului de alimentare cu energie electrică în întreg spitalul.
Câştigătorul licitaţiei va fi anunţat după deschiderea ofertelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: Lucrări de investiţii de peste 2,5 milioane lei la Spitalul Judeţean La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava s-au finalizat ori urmează să fie finalizate, până la sfârşitul acestui an, lucrări de investiţii în valoare de peste 2,5 milioane lei, realizate în ultimele luni din bani de la bugetul local şi din fonduri guvernamentale, a declarat, luni, directorul medical...
Gheorghe Flutur: Mai importantă decât un teren de sport este o sală de operaţii Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marţi, la inaugurarea celor patru săli de operaţie de la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizate în urma unei investiţii ce se ridică la 7,2 milioane de lei.
Suceava: Unui bolnav i s-a decontat de către Spitalul Judeţean o proteză de şold Unui pacient internat la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava i-au fost decontaţi banii cheltuiţi pe perioada internării pentru achiziţionarea unei proteze de şold, a declarat marţi directorul medical Tiberiu Brădăţan.
Suceava: Bani pentru refacerea instalaţiilor electrice la Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în şedinţa extraordinară de joi rectificarea bugetului cu suma de 1,5 milioane de lei, bani care vor fi alocaţi Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou''.
Suceava: Coplată de 5 lei la Spitalul Judeţean Nivelul coplăţii la externare în Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava este stabilită la 5 lei, în baza unei decizii a Consiliul director al Spitalului, a declarat managerul unităţii spitaliceşti Vasile Râmbu. El a estimat că aproximativ 15% dintre cei care se internează vor trebui să...