Cele mai citite
 


Vrancea: Datorii de 7 milioane la Spitalul Judeţean
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani are datorii de peste 7 milioane lei, a informat directorul Nicolae Moise în cadrul şedinţei de vineri a comisiei de Dialog Civic de pe lângă Instituţia Prefectului Vrancea.
Moise a arătat că datoriile sunt cauzate de lipsa finanţării de la Casa de Asigurări de Sănătate.
Astfel, a explicat Nicolae Moise, spitalul are servicii nedecontate de circa 10 milioane lei.
'Pentru luna în curs avem doar 2,1 milioane lei, în timp ce doar salariile se ridică la 4,1 milioane lei', a afirmat directorul spitalului.

El a atras atenţia şi asupra lipsei de personal, precizând că în spital lucrează 14 medici pensionari, dintre care unii au şi peste 70 de ani.
'Doar la secţia de nou-născuţi ar trebui să avem nouă asistente pe tură, iar noi nu avem decât patru', a spus directorul spitalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Managerul Spitalului Judeţean Bihor reclamă Casa de Asigurări de Sănătate pentru subfinanţare cu bună-ştiinţă Managerul celui mai mare spital din judeţul Bihor, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, dr. Gheorghe Carp, a reclamat, vineri, relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate despre care susţine că generează subfinanţarea spitalului pentru cel puţin 700 de cazuri lunar.
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Vrancea: Spitalul din Vidra se va împrumuta pentru a plăti salariile angajaţilor Spitalul comunal din Vidra se va împrumuta de la la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani pentru a plăti salariile aferente lunilor octombrie, noiembrie, această soluţie fiind luată în cadrul unei întâlniri organizate, luni, la Prefectură şi la care au participat reprezentanţii spitalelor, ai Casei...