Cele mai citite
 


Sibiu: Deputata Raluca Turcan promite că va atrage bani în 2011 pentru grădiniţe, şcoli şi Spitalul Judeţean
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PDL Raluca Turcan a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va propune amendamente la Legea bugetului de stat prin care să atragă bani în 2011 pentru şcolile, grădiniţele şi Spitalul Judeţean din Sibiu.
'Prioritatea zero pentru Sibiu este sprijin pentru educaţie şi sănătate. În 2011 voi atrage nişte fonduri pentru şcoli şi grădiniţe din Sibiu, dar pentru 2011 prioritatea va fi Spitalul Clinic Judeţean. Cea mai mare sumă de bani pe care o voi atrage pentru Sibiu, anul viitor, va fi pentru reabilitarea Spitalului Judeţean', a promis Raluca Turcan.

Ea a reamintit că în acest an a reuşit să direcţioneze sprijin financiar pentru trei şcoli şi cinci grădiniţe, dar şi pentru Liceul de Artă şi Colegiul de Industrie Alimentară din Sibiu.
Deputatul Raluca Turcan a mai ajutat şi o serie de biserici din judeţul Sibiu prin banii pe care a reuşit să îi direcţioneze aici în urma amendamentelor depuse în Parlament.

Cea mai mare sumă de bani atrasă din buget pentru Sibiu în 2010 de Raluca Turcan a fost de 140.000 de lei, bani care au fost folosiţi la reabilitarea unor instituţii de învăţământ.
Turcan crede că şi colegul ei de partid, liderul filialei judeţene a PDL, senatorul Ion Ariton, va putea ajuta foarte mult Sibiul, din poziţia de ministru al Economiei.

'Sibiul are un avantaj enorm în prezenţa domnului Ariton, ca ministru al Economiei. Şi sper şi cred că în curând sibienii vor simţi pe pielea lor acest avantaj al deţinerii funcţiei de ministru', a susţinut Raluca Turcan.
Vicepreşedinta PDL a lansat în iulie 2010 un program personal de ajutorare a vârstnicilor cu venituri reduse din Sibiu. Lunar, Raluca Turcan oferă 10 pachete cu ajutoare unor familii de pensionari
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Cel mai mare spital de stat din judeţ, fără bani şi fără 155 de angajaţi Cel mai mare spital de stat din judeţul Sibiu, unde se tratează inclusiv pacienţi din judeţele limitrofe, Vâlcea, Braşov şi Alba, nu are deloc bani de salarii pentru lunile noiembrie şi decembrie şi are nevoie urgentă de angajarea a 155 de persoane, pentru a funcţiona legal, a spus joi, în timpul şedinţei...
Cioloş, despre revendicările salariale ale sindicatelor din sănătate:Guvernul trebuie să lucreze pe un buget aprobat de Parlament Primul ministru Dacian Cioloş a declarat, luni, la Alba Iulia, că e 'prea devreme' să se discute despre o eventuală majorare a veniturilor în sistemul sanitar, în condiţiile în care există un buget aprobat de Parlament la sfârşitul anului trecut, iar Guvernul nu-şi permite să dezechilibreze situaţia...
INTERVIU Ponta: Am învăţat destule din trecut, ca să nu pierdem a treia oară prezidenţialele Premierul Victor Ponta vorbeşte, într-un interviu acordat luni AGERPRES, despre impactul reducerii CAS şi poziţia clasei politice faţă de această măsură, despre creşterile de pensii şi salarii din 2015, dar şi despre desemnarea comisarului european din partea României.
Lansare site de educatie medicala si prim-ajutor pentru copii "suntprimulajutorjunior.ro" Luni, 25 mai 2015 a fost lansat la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, site-ul de educaţie medicală şi prim-ajutor pentru copii "suntprimulajutorjunior.ro" şi a fost anunţată extinderea în judeţele Cluj şi Sibiu a proiectului...
Proiectele bugetului de stat şi asigurărilor sociale, transmise miercuri Parlamentului pentru a fi adoptate în regim de urgenţă Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, vor fi transmise miercuri Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute şi adoptate în procedură de urgenţă, informează un comunicat al Executivului, remis AGERPRES.