Cele mai citite
 


Timiş: Consulul general al Italiei îşi încheie misiunea diplomatică la Timişoara
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consulul general al Italiei la Timişoara, Manlio Giuffrida, aflat la final de mandat în ţara noastră, a avut, vineri, o întâlnire de rămas-bun cu prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală.
Diplomatul italian i-a mulţumit prefectului pentru excelentele relaţii de colaborare, avute pe întreg parcursul misiunii sale, cu Instituţia Prefectului, cu autorităţile locale, cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Autoritatea de Sănătate Publică, spitalele şi universităţile din Timişoara.
'Excelenţa sa a spus că perioada petrecută la Timişoara şi în România a fost una dintre cele mai frumoase din cariera sa. De asemenea, el a arătat că a observat un progres vizibil Timişoarei şi judeţului Timiş, din toate punctele de vedere, şi a dorit să le transmită tuturor locuitorilor multă sănătate, optimism, încredere şi multe realizări', a declarat Daniela Fetescu, purtător de cuvânt al Prefecturii Timiş.
Prefectul i-a mulţumit pentru aprecieri, pentru relaţiile speciale de colaborare existente şi i-a urat oficialului italian, la sfârşit de mandat, sănătate, succese personale şi profesionale.
Acum trei ani, sediul Consulatului Italiei la Timişoara a fost pichetat de câteva zeci de membri ai Noii Drepte, într-un gest al acestora de impune o imagine corectă a României în Europa.
În august anul acesta, în timp ce consulul era plecat în concediu, cu familia, reşedinţa i-a fost spartă, hoţii sustrăgând tot ce au găsit de valoare, inclusiv ţevile din cupru din locuinţa închiriată, în imediata apropiere a Poliţiei. Norocul a fost ca, în momentul spargerii, un poliţist să treacă prin zonă şi să vadă ce se întâmplă. Bunurile sustrase au fost recuperate integral.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: În premieră pentru România, două paciente vor avea valve din inima unui porc Două paciente cu grave afecţiuni cardiace vor avea, începând de vineri, montate câte o valvă prelevată din inima unui porc. Operaţia va fi efectuată în premieră naţională, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) din Timişoara, intervenţia având loc la numai câteva săptămâni după o manevră asemănătoare...
Timiş: Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţa publicului la evenimente de amploare Prima conferinţă din România pe probleme de sănătate şi siguranţă s-a desfăşurat, sâmbătă, la Timişoara, principalele teme de discuţie fiind siguranţa publicului în timpul unor evenimente de amploare.
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
Timiş: Nici o firmă nu s-a prezentat la licitaţia pentru achiziţionarea de aparatură destinată Ambulatoriului Spitalului Judeţean Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, prof. dr. Marius Craina, a declarat luni că 'este un mare semn de întrebare' de ce nu a fost interesată nicio firmă să participe la licitaţia internaţională pentru achiziţionarea de aparatură de specialitate destinată Ambulatoriul Spitalului Judeţean Timişoara...
Timiş: 'Dialoguri pentru viaţă', o conferinţă pe teme oncologice dedicată femeilor Medici dar şi paciente care au reuşit să învingă cancerul sau care au depăşind deja etapele critice ale bolii au participat luni, la Timişoara la o conferinţă cu tema 'Dialoguri pentru viaţă: Sănătatea feminină şi Oncologia', care s-a dorit a fi un mesaj atât către femei, pentru a se prezenta la controalele...
Timiş: Plămân artificial folosit în tratarea insuficienţei respiratorii, în premieră în România La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a înregistrat o nouă premieră pentru România, prin utilizarea unui 'plămân artificial' la un pacient cu insuficienţă respiratorie severă.