Cele mai citite
 


Vrancea: Farmaciile din Focşani ar putea avea program non-stop prin rotaţie
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Farmaciştii din Focşani ar putea asigura un program non-stop la farmaciile din municipiu prin rotaţie.
Propunerea a fost lansată, vineri, de preşedintele Colegiului Farmaciştilor, Fevronia Stoica.
Ea a arătat că, în prezent, doar o farmacie din Focşani are un program de funcţionare non-stop, iar celelalte unităţi din municipiu nu au posibilitatea financiară pentru a angaja patru farmacişti.
''Pentru a avea program non-stop trebuie ca farmacia să aibă cel puţin 4 farmacişti. O să vorbesc şi cu colegii mei să vedem cum putem face de gardă prin rotaţie. O să fie afişat în fiecare farmacie data la care farmacia este de gardă'', a spus Fevronia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: CL Panciu a aprobat protocolul de preluare a spitalului Focşani, 1 iul /Agerpres/ - Consiliul Local Panciu a aprobat transferul, de la 1 iulie, a managementului asistenţei medicale a Spitalului Orăşenesc.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.