Cele mai citite
 


Companiile petroliere ruse ar putea plăti taxe suplimentare de 15 miliarde de dolari
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Companiile petroliere ruse ar putea plăti taxe suplimentare de 15 miliarde de dolari , după încheierea uniunii vamale dintre Rusia, Kazahstan şi Belarus, a declarat ministrul rus de Finanţe, Alexei Kudrin, citat de Bloomberg.
Rusia doreşte să desfiinţeze taxele de export pentru petrol şi produsele petroliere vândute în cadrul uniunii vamale, şi să instituie taxe mai mari la exporturile de produse petroliere din Belarus, Rusia şi Kazahstan către alte ţări, a declarat Kudrin. Companiile ruse vor fi recompensate pentru taxele mai mari pe care vor fi nevoite să le plătească, a adăugat el.
Guvernul va decide dacă va acorda subvenţii companiilor ruse sau dacă va reduce taxa pe extracţia de minerale, pentru a reechilibra situaţia.
Executivul rus trebuie să majoreze taxele pentru a finanţa planurile de cheltuieli, inclusiv majorarea cu 9% a pensiilor în 2011, a declarat, în iulie, premierul Vladimir Putin.
Totodată, Rusia va majora anul viitor impozitele, majorare echivalentă cu 2% din PIB, a precizat Kudrin.
Astfel, contribuţiile companiilor la sistemele de asigurări de sănătate şi pensii vor fi majorate anul viitor la 34%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Executorii judecătoreşti, nemulţumiţi de o taxă introdusă de CJAS O decizie a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui privind introducerea unei taxe pentru executorii judecătoreşti care solicită informaţii despre asiguraţi a stârnit nemulţumire în rândul executorilor.
Ciurchea (CNAS): Ne gândim la introducerea unei taxe pe serviciu farmaceutic Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a anunţat joi că se gândeşte la introducerea unei taxe pe serviciu farmaceutic, astfel încât piaţa să fie "deschisă".
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Franţa: Taxe mai mari pe ţigări şi bere pentru redresarea caselor de asigurări de sănătate şi pensii Guvernul francez a anunţat luni o serie de măsuri, inclusiv o majorare a taxelor pe ţigări şi bere, pentru a redresa situaţia caselor de asigurări de sănătate şi pensii, confruntate cu un puternic deficit, măsuri ce se încadrează în eforturile executivului de ţinere sub control a conturilor publice,...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.