Cele mai citite
 


Cluj: Varujan Vosganian spune că e posibil ca PNL să voteze împotriva legii bugetului
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian susţine că este foarte posibil ca parlamentarii liberali să voteze împotriva legii bugetului, dacă vor fi scăderile anunţate la domenii precum Educaţia, Sănătatea şi Cultura.
'Dacă bugetul va veni aşa cum a fost anunţat, cu scăderi la Educaţie, la Cultură, la Sănătate, cu batjocura salariaţilor bugetari, suntem dispuşi chiar să votăm împotriva legii bugetului. Mai bine să nu avem încă buget decât să avem un buget prost croit', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, Varujan Vosganian.
El a precizat că parlamentarii PNL au fost atenţionaţi asupra faptului că nu trebuie să facă negocieri personale în ce priveşte votarea bugetului.
'Am lansat parlamentarilor noştri un semnal foarte clar ca niciunul să nu facă negocieri personale la legea bugetului. Nu vom accepta niciun fel de negociere privind interese locale şi care să creeze o anumită indulgenţă a parlamentarilor noştri', a precizat Vosganian.
Liderul PNL a mai spus că legea bugetului trebuie dezbătută cum se cuvine.
'Potrivit evaluărilor pe care le-am făcut şi având drept criteriu stadiul de elaborare a bugetului, este foarte posibil ca el să vină în Parlament abia la începutul lunii decembrie. Înţelegem că tactica Guvernului este să ne preseze, să spună că nu mai e timp, astfel încât bugetul să se voteze foarte repede. Noi nu vom face acest lucru. Să fie clar înţeles că nu suntem dispuşi să fuşerim, să facem o dezbatere superficială numai pentru că nu mai este timp; nu noi suntem răspunzători pentru asta', a mai spus liberalul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Cluj, acceptată într-un club elitist al universităţilor care fac educaţie pentru profesii de sănătate Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca a fost acceptată în cel mai elitist club mondial al instituţiilor care prestează educaţie pentru profesii de sănătate, fiecare instituţie de învăţământ superior ce doreşte să se afilieze fiind selectată după o analiză foarte severă,...
Cluj: Conferinţă Naţională de Medicină Aplicată la Educaţie Fizică şi Sport Personalităţi de renume ale vieţii medicale, cadre didactice şi formatori din facultăţile cu profil sportiv participă, joi şi vineri, la Cluj-Napoca, la prima ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicină Aplicată la Educaţie Fizică şi Sport.
Cluj: Aurelia Cristea va depune un proiect legislativ de interzicere a fumatului în spaţiile publice închise Deputatul PSD Aurelia Cristea va depune în Parlament, până la sfârşitul lunii martie, un proiect legislativ privind interzicerea fumatului în spaţiile publice închise.
Asociaţia Română pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie, lansată la Bucureşti şi Cluj Asociaţia Română pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) a fost lansată joi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului, concomitent, la Bucureşti şi la Cluj-Napoca.
Institutul de Oncologie din Cluj oferă tratamente de calitate şi în condiţii de criză Institutul de Oncologie "Prof. dr. Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca face performanţă şi în condiţii de criză, având peste 13.000 de internări anul trecut şi 8.177 de intervenţii chirurgicale, în condiţiile în care are cel mai mic buget pe pacient din ţară pe domeniul oncologic.
Cluj: Şcolarii nu fac destulă mişcare, relevă un raport prezentat de primarul municipiului Cluj-Napoca Numărul şcolarilor care suferă de boli cronice precum obezitatea sau prezintă vicii de postură şi de vedere este în continuă creştere de la un an la altul.