Cele mai citite
 


Angajaţii din finanţe se pregătesc de proteste
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vasile Marica a fost reconfirmat în funcţie de preşedinte al Alianţei Sindicatelor Funcţionarilor Publici Sed Lex, la Congresul ce a avut loc la Sibiu.
'Fiind reconfirmat în funcţie, acum pot afirma, cu toată răspunderea, că nu vom mai accepta să fim bătaia de joc a nimănui. Principala acţiune de protest o vom organiza în perioada 8-15 decembrie, când, două zile, angajaţii din administraţia publică pe care îi reprezint, inclusiv din finanţele publice, nu vor veni la serviciu efectiv timp de două zile', a declarat Vasile Marica.
Pe data de 3 decembrie, Consiliul Naţional al Alianţei Sed Lex se va întruni la Bucureşti şi va decide care vor fi cele două zile când vor întrerupe total lucrul.
Liderul sindical a făcut apel la toţi angajaţii din sectorul bugetar, fie că este învăţământ, fie sănătate, să gândească o acţiune de protest comună la nivel naţional.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.
Sindicatul medicilor strânge semnături pentru proteste Camera Federativă a Medicilor, sindicatul medicilor din România, se opune cu fermitate faţă de măsura trimiterii lucrătorilor bugetari în concediu fără plată forţat, în cuantum de 8 zile, în noiembrie şi decembrie, ca mod de realizare de economii la bugetul de stat, a declarat, luni, pentru Agerpres...
Dorin Cioabă, candidat ACDR la şefia CJ Sibiu: Sunt prea puţine investiţii şi locuri de muncă în judeţ(interviu) Prinţul romilor, preşedinte al Tribunalului acestora, Dorin Cioabă, candidat din partea Alianţei Civice Democrate a Romilor (ACDR) pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, dar şi pentru posturile de consilier judeţean şi local, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că acesta este doar primul...
Tulcea: Protest pentru redeschiderea secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean Aproximativ 200 de persoane şi copii au protestat miercuri în Piaţa Mircea cel Bătrân din municipiul Tulcea, solicitând redeschiderea secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).
Sibiu: Asistentele şi medicii membri Sanitas ameninţă cu proteste Asistentele medicale şi doctorii din spitalele oraşelor Agnita şi Cisnădie, susţinuţi de ceilalţi sindicalişti Sanitas şi de populaţia celor două oraşe, vor manifesta în stradă dacă ministrul Sănătăţii nu renunţă la intenţia de desfiinţare a celor două unităţi sanitare, a declarat vineri, în cadrul unei...
Braşov: Protest pentru redeschiderea spitalului din Codlea Erwin Albu, membru al filialei Forumului Democrat al Germanilor din Codlea, şi alte două persoane protestează, vineri, în faţa spitalului din localitate, nemulţumiţi că autorităţile locale nu se implică în redeschiderea unităţii medicale, închise la 1 aprilie, de Ministerul Sănătăţii.