Cele mai citite
 


Constantin Nicolescu: Mulţumesc justiţiei pentru că mi-a dat posibilitatea să mă justific în libertate
luni, 28 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 28 mar /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a mulţumit justiţiei, luni, pentru că i-a permis să fie cercetat în libertate în dosarul în care este anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie.
"Mulţumesc justiţiei pentru faptul că mi-a dat posibilitatea să mă justific în libertate. Decizia Curţii de Apel Piteşti nu a fost bazată pe starea mea de sănătate, a fost bazată pe argumente juridice, nu pe argumente medicale. În continuare voi respecta restricţiile care mi s-au impus pe perioada de cercetare, până la definitivarea dosarelor şi din acest punct de vedere, nu voi putea să fiu în diverse locuri sau să-mi desfăşor activitatea (...) în ritmul în care am făcut-o înainte de a se întâmpla acest eveniment", a declarat Nicolescu, în prima conferinţă de presă pe care a susţinut-o în ultimele două luni.
El nu a comentat acuzaţiile de corupţie care i-au fost aduse de DNA, afirmând doar că, dacă există anumite erori constatate în activitatea sa, acestea nu au fost comise voit.
"Nu voi vorbi aici de dosare, nici nu pot, nici nu ştiu ce să spun din acest punct de vedere. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că voi încerca să răspund la toate acuzaţiile şi am în continuare convingerea că am respectat procedurile legale în exercitarea atribuţiunilor pe care le-am avut ca preşedinte. În aceste condiţii, este posibil să existe anumite omisiuni sau anumite greşeli în anumite acte, dar în nici un caz nu am lucrat singur în acest judeţ, am lucrat în colaborare cu toate consiliile locale şi cu toţi colegii care au contribuit la aceste lucrări", a susţinut preşedintele CJ Argeş.
Nicolescu a spus că starea de sănătate nu îi permite, deocamdată, să îşi reia activitatea administrativă.
"Prioritar pentru mine este să mă fac sănătos. (...) Trebuie să-mi fac acest tratament, nu ştiu care va fi perioada limită. Este clar că în luna aprilie în nici un caz nu voi putea reveni", a explicat preşedintele CJ Argeş.
Constantin Nicolescu a participat luni seară la şedinţa ordinară pe luna martie a CJ Argeş, în care a prezentat raportul de activitate pe anul 2010.
Tribunalul Argeş a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut anterior de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA. Pe 2 februarie, Curtea de Apel Piteşti a admis recursul faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş, Nicolescu urmând să fie cercetat în stare de libertate.
Preşedintele CJ Argeş a ajuns la spital pe 27 ianuarie, după ce a aflat că va fi arestat preventiv. Potrivit medicilor, Nicolescu a suferit un atac cerebral ischemic şi avea probleme cardiace mai vechi, fiind supus ulterior unei intervenţii chirurgicale pe cord. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Fostul şef al ANMDM Daniel Boda a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru corupţie Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită pe fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (ANMDM), Daniel Boda, judecat alături de alţi şapte inculpaţi într-un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Piteşti...
Argeş: Preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu Piteşti, 23 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu după externarea din Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord.
UPDATE Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu s-a prezentat la sediul DNA Piteşti Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat marţi la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde va fi audiat în noul dosar de corupţie în care este învinuit.
Argeş: Elev operat de urgenţă după ce a fost bătut de un coleg Piteşti, 29 mar /Agerpres/ - Un copil de 12 ani, elev la şcoala generală din comuna argeşeană Albota, a fost operat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a acuzat că se simte rău în urma bătăii primite de la un coleg.
Argeş: O asistentă de la Biroul de Medicina Muncii, arestată preventiv pentru trafic de influenţă Tribunalul Argeş a decis, miercuri, arestarea preventivă a unei asistente de la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, reţinută în urmă cu o zi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă în formă continuată.
Argeş: Secţia IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, redeschisă după ample lucrări de modernizare Secţia Pediatrie IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, care deserveşte anual aproape 3.000 de pacienţi cu vârsta de până în 18 ani, a fost redeschisă, joi, după ample lucrări de modernizare.