Cele mai citite
 


Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune mamograful primit de la Ministerul Sănătăţii
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sfântu Gheorghe, 29 mar/Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune aparatul de mamografie primit din partea Ministerului Sănătăţii, a anunţat marţi managerul general al instituţiei, Andras-Nagy Robert.
Acesta a precizat că, odată cu demararea investigaţiilor clinice, cu acest aparat se vor scurta listele de aşteptare pentru consultaţii, iar diagnosticarea pacienţilor va fi mai rapidă şi mai precisă.
De asemenea, a menţionat că pe data de 7 aprilie a.c, când se marchează Ziua Mondială a Sănătăţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă va oferi consultaţii mamografice gratuite tuturor pacienţilor care dispun de un bilet de trimitere emis de Secţia de Ginecologie sau Oncologie a instituţiei.
Andras-Nagy Robert a declarat că spitalul doreşte şi pe această cale să atragă atenţia asupra importanţei prevenirii şi depistării în fază incipientă a cancerului la sân. AGERPRES(AS-Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe suspendă temporar accesul vizitatorilor în unele secţii Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe suspendă, începând de vineri, accesul vizitatorilor în mai multe secţii, măsura fiind luată pe fondul valului de gripă şi viroze respiratorii.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.
Covasna: Lucrări de investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit în acest an 4,1 milioane de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii pentru finalizarea lucrărilor de consolidare a corpului B al clădirii principale, a declarat miercuri, directorul instituţiei, Nagy Andras Robert.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.