Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Accident de muncă la o fabrică de cărămizi
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 29 mar /Agerpres/ - Un muncitor de 53 de ani a ajuns, marţi, la spital, după ce un vagon s-a răsturnat peste picioarele sale, incidentul petrecându-se la fabrica de cărămizi Soceram din Doiceşti, judeţul Dâmboviţa.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Raluca Trandafir, a declarat, pentru AGERPRES, că, din primele informaţii, se pare că muncitorul era angajat al unei societăţi care era contractată să efectueze reparaţii la vagonetele de cărămizi.
Bărbatul a fost prins sub un vagon care s-a răsturnat peste el. Ceilalţi muncitori au sărit imediat în ajutorul colegului lor, au încercat să ridice vagonul de pe muncitor şi au sunat la ambulanţă.
Muncitorul a rămas internat în secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean Târgovişte.
Poliţiştii şi inspectorii ITM au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. AGERPRES/(A - Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut de pe o macara Un muncitor care lucra la reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte a căzut, joi, de pe o macara, a suferit mai multe traumatisme şi a fost internat.
Dâmboviţa: Zece croitorese, intoxicate cu monoxid de carbon în timpul serviciului Târgovişte, 28 mar /Agerpres/ - Zece croitorese de la o fabrică de textile din Titu, judeţul Dâmboviţa, au fost transportate luni la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timpul serviciului.
Vaslui: Anchetă la SAJ după ce un şofer băut a fost imlicat într-un acident de circulaţie Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă internă, după ce un şofer al instituţiei a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 72 care leagă Târgovişte de Ploieşti.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Dâmboviţa: Ambulanţă ce mergea la o urgenţă, lovită de un BMW Doi asistenţi medicali de pe o ambulanţă au fost răniţi, luni, după ce maşina Salvării, care se îndrepta spre o urgenţă având pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost lovită de un autoturism BMW într-o intersecţie din Târgovişte.
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.