Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Zece croitorese, intoxicate cu monoxid de carbon în timpul serviciului
luni, 28 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 28 mar /Agerpres/ - Zece croitorese de la o fabrică de textile din Titu, judeţul Dâmboviţa, au fost transportate luni la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timpul serviciului.
Femeilor li s-a făcut rău şi au fost duse cu ambulanţele la spitalul din oraş. Nicio persoană nu a avut nevoie de internare.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, incidentul s-a petrecut din cauza coşului de evacuare al centralei termice cu care se încălzea hala în care lucrau femeile. Se pare că acel coş nu ar fi fost montat corespunzător iar monoxidul de carbon era evacuat în încăpere.
Lucrători de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă vor face cercetări pentru stabilirea cauzelor incidentului şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Accident de muncă la o fabrică de cărămizi Târgovişte, 29 mar /Agerpres/ - Un muncitor de 53 de ani a ajuns, marţi, la spital, după ce un vagon s-a răsturnat peste picioarele sale, incidentul petrecându-se la fabrica de cărămizi Soceram din Doiceşti, judeţul Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Ambulanţe noi primite de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a primit de la Ministerul Sănătăţii trei ambulanţe noi, astfel că serviciul SMURD se va extinde şi în oraşele Moreni, Găeşti şi Pucioasa, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa, remis miercuri.
Dâmboviţa: Suspiciuni de vânzare de etnobotanice la un magazin de comercializare a îngrăşămintelor de plante Târgovişte, 2 mar /Agerpres/ - Poliţiştii au ridicat, miercuri, peste 1.400 de pliculeţe cu privire la care există suspiciuni că ar conţine substanţe etnobotanice, dintr-un magazin de plante şi hrană pentru animale din Târgovişte.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Clădirea filialei Crucea Roşie Târgovişte a fost reabilitată cu un milion de lei Clădirea filialei Crucea Roşie Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a fost consolidată şi reabilitată în cadrul 'Proiectului de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă', valoarea totală a investiţiei la momentul recepţiei lucrărilor ridicându-se...
Argeş: Şase persoane intoxicate cu monoxid de carbon Piteşti, 8 mar /Agerpres/ - Şase persoane, printre care trei copii, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, marţi, la Piteşti, fiind în afara oricărui pericol după ce au primit îngrijiri de specialitate la două spitale din localitate.