Cele mai citite
 


Galaţi: Al patrulea caz de gripă AH1N1 în judeţ
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 29 mar /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi prezenţa virusului gripei AH1N1 la o femeie de 37 din Galaţi, care la data debutului bolii era gravidă în nouă luni, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul DSP Galaţi, Valentin Boldea.
Potrivit lui Boldea, debutul bolii femeii a fost pe 16 martie, pe 18 martie i s-au recoltat probe şi a născut prematur pe 21 martie, la Maternitatea 'Buna Vestire'.
'Copilul a fost izolat de mama care primeşte la domiciliu tratament cu Tamiflu. Starea de sănătate a mamei, dar şi cea a copilului este bună', a precizat Boldea.
Directorul DSP Galaţi a mai spus că până în prezent au fost înregistrate în judeţul Galaţi patru cazuri de gripă nouă, dintre care la unul, un bărbat de 56 ani, a fost consemnat decesul. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DSP Galaţi: Nu s-au găsit germeni patogeni în laptele distribuit elevilor din Pechea Galaţi, 8 mar /Agerpres/- Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi nu au descoperit niciun germen patogen în laptele distribuit elevilor din comuna Pechea, dar se aşteaptă şi rezultatul coproculturii prelevate de la cei 17 copii care au fost internaţi cu toxiinfecţie alimentară, a declarat...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Galaţi: Al doilea caz de gripă AH1N1 Galaţi, 17 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino?din Bucureşti a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat existenţa virusului gripei AH1N1 la un bărbat de 56 de ani, din Galaţi, care se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei...
Galaţi: Copil de patru ani cu gripă AH1N1 Institutul Cantacuzino din Bucureşti a anunţat, marţi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat virusul gripei AH1N1 la un băiat de patru ani din Galaţi.
ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012 Fostul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 şi 10 aprilie 2012, când a deţinut în paralel şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", a anunţat marţi Agenţia...
Galaţi: Primul caz de gripă din actualul sezon rece Primul caz de gripă din acest sezon rece, din judeţul Galaţi, a fost confirmat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti, a declarat marţi presei directorul DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.