Cele mai citite
 


Hunedoara: Consiliul Judeţean a deschis un cont în euro pentru ajutorarea sinistraţilor din Japonia
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deva, 29 mar /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a deschis un cont în euro în care cetăţenii pot face donaţii în vederea ajutorării victimelor cutremurului din Japonia, preşedintele instituţiei anunţând că va depune, personal, primii 500 de euro în acest scop.
'Poporul japonez a trecut printr-un dezastru, iar hunedorenii au încercat, întotdeauna, să-i ajute pe cei aflaţi la nevoie. Chiar dacă suma care se va strânge nu va fi foarte mare, în comparaţie cu mărimea pagubelor, doar astfel ne putem arăta solidaritatea. Personal, voi depune primii 500 de euro în acest cont', a declarat, marţi, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ.
El i-a invitat pe toţi consilierii judeţeni să depună diverse sume de bani în contul deschis de CJ Hunedoara, menţionând că aceştia pot convinge şi pe alţi oameni să facă gesturi similare.
Contul în euro a fost deschis de CJ Hunedoara la BCR şi are numărul RO43RNCB0160027085500020.
În anul 2009, Guvernul japonez a sprijinit Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu echipamente medicale în valoare de 60.000 de euro, acestea fiind folosite în cadrul secţiei de ortopedie şi permiţând efectuarea unor intervenţii chirurgicale moderne. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Hunedoara: Consiliul Judeţean mobilizează primarii pentru ajutorarea japonezilor Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va iniţia, vineri, un proiect de hotărâre prin care vor fi deschise două conturi, în lei şi euro, în care vor fi colectate donaţiile hunedorenilor pentru ajutorarea populaţiei sinistrate din Japonia după puternicul cutremur urmat de tsunami din 11 martie.
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a pus în funcţiune un computer tomograf modern Un computer tomograf (CT) de ultimă generaţie a fost pus în funcţiune la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, aparatul fiind apreciat de conducerea unităţii medicale drept cel mai performant din judeţul Hunedoara.
Hunedoara: Centrul de Sănătate Călan, transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Deva, 10 mar /Agerpres/ - Centrul de Sănătate din oraşul Călan a fost transferat în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva printr-o hotărâre adoptată joi, într-o şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, autorităţile judeţene apreciind că doar în acest mod va fi posibilă asigurarea asistenţei...
Hunedoara: O nouă secţie de ORL a fost inaugurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva O nouă secţie ORL a fost inaugurată, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, spaţiul fiind modernizat şi dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 200.000 de lei, fondurile provenind din bugetul propriu al instituţiei medicale.
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea realiza venituri lunare de 10.000 de lei prin coplată Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea obţine venituri lunare în sumă de 10.000 de lei prin aplicarea sistemului de coplată, consiliul de administraţie stabilind o valoare de 10 lei pentru această taxă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES directorul financiar-contabil al unităţii medicale, Vetuţa...