Cele mai citite
 


Electrocutat de fulger
marţi, 30 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 30 iun /Agerpres/ - Un bărbat din localitatea Cepleniţa a fost adus, marţi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi din cauza arsurilor suferite după ce a fost electrocutat de un fulger.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a fost fulgerat atunci când încerca să adăpostească un cal. Efortul ţăranului a fost zadarnic, animalul a murit fulgerat, iar prognosticul său de viaţă este rezervat.

''Pacientul a beneficiat imediat de măsuri terapeutice şi monitorizare cardiacă. Este internat la Clinica Arsuri. Prognosticul este extrem de rezervat datorită complicaţiilor posibile'', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe. AGERPRES/ (Daniela Malache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţe Oftalmologice despre cazul copilului de 7 ani: Se înregistrează o ameliorare a stării ochiului Starea de sănătate a copilului de 7 ani fără acte, rănit la ochi, înregistrează o ameliorare, în urma aplicării unui tratament complex, local şi general, a anunţat, miercuri, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, Monica Pop, prin intermediul unui comunicat remis presei.
Hunedoara: Turista lovită de fulger în Retezat se află în stare stabilă la un spital din Timişoara Turista de 27 de ani, din Ungaria, care a fost lovită duminică după-amiază de un fulger în Masivul Retezat, a fost internată într-un spital din Timişoara şi se află în stare stabilă, a declarat luni şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.
Call-centerul de urgenţe dedicat copiilor - Peditel - va acoperi toată ţara Serviciul de sfaturi medicale Peditel, primul call-center de urgenţe dedicat copiilor şi care funcţionează de peste un an de zile la Cluj-Napoca, va deveni naţional de la începutul lunii iunie.
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţe riscă să piardă o finanţare de 14 milioane de euro Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui riscă să piardă proiectul pentru reabilitarea clădirii în care funcţionează în cazul în care Ministerul Sănătăţii nu va reveni asupra deciziei de reducere a numărului de paturi.
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.