Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii a cerut ca până la 15 aprilie DSP Bucureşti să rezolve neregulile
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut marţi Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti ca, până la 15 aprilie, să rezolve problemele care au fost constatate în managementul resurselor umane anul trecut, sub vechea conducere.
Ministrul a spus că, în urma controlului care s-a efectuat anul trecut, s-au descoperit "deficienţe majore" şi încălcarea "flagrantă" a legii la întocmirea fişelor de post în lipsa regulamentului şi în recuperarea sumelor imputate celor care au încălcat legea.
Cseke Attila a spus că dacă aceste deficienţe nu vor fi reglementate până la 15 aprilie se vor lua măsuri în consecinţă pentru neregulile constatate.
Totodată, ministrul a anunţat că nu s-a terminat controlul la Spitalul Universitar din Bucureşti. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila: Unităţile sanitare care nu se transformă în cămine de bătrâni nu vor mai avea finanţare Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Unităţile sanitare care nu se înscriu pentru transformarea în cămine de bătrâni până la 1 aprilie nu vor mai avea finanţare, a declarat ministrul sănătăţii, Cseke Attila.
Daniel Popescu, destituit din funcţia de director coordonator al DSP Bucureşti Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat propunerea de destituire a conf. dr. Daniel Popescu din funcţia de director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti (DSPMB), pentru grave nereguli constatate în managementul resurselor umane, pentru angajări ilegale şi încadrarea pe posturi...
Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti va fi condusă temporar de unul dintre directorii adjuncţi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti (DSPMB) va fi preluată temporar de unul dintre directorii adjuncţi coordonatori, până la organizarea unui concurs de ocupare a postului, după ce ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, l-a demis pe directorul Daniel Popescu.
UPDATE:Ministrul Sănătăţii dezminte că şi-ar fi depus demisia din funcţie Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dezminţit miercuri informaţiile potrivit cărora şi-ar fi depus demisia din funcţie. 'Nu', a răspuns ministrul Sănătăţii, întrebat dacă şi-a depus demisia după tragedia de la Maternitatea Giuleşti.
Cseke Attila: Raportul anchetei de la Maternitatea Câmpulung Muscel este incomplet Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a primit luni raportul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş privind ancheta desfăşurată în cazul celor doi nou-născuţi din Maternitatea Spitalului Câmpulung Muscel, însă a decis ca o echipă a Ministerului Sănătăţii să se deplaseze la unitatea medicală şi să efectueze...
Cseke Attila: Personalul medical trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de pacient Timişoara, 11 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că personalul medical va trebui să-şi schimbe comportamentul faţă de pacient, deoarece ar putea rămâne fără pacienţi, din momentul în care Directiva europeană privind posibilitatea cetăţenilor de a-şi...