Cele mai citite
 


Satu Mare: Ambulanţa SMURD, în revizie
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 29 mar /Agerpres/ - Singura ambulanţă SMURD din municipiul Satu Mare se află în reparaţii pentru câteva zile, urgenţele urmând a fi asigurate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat marţi că autospeciala SMURD se află în service unde i se efectuează revizia tehnică, fiind nevoie de schimbarea unor piese.
"Ambulanţa este în service, unde va mai sta câteva zile. Se face revizia, se schimbă bucşe şi alte piese. Acum aşteptăm o piesă. După ce aceasta va sosi, ambulanţa va putea funcţiona din nou", a precizat Aurel Ulici.
În judeţul Satu Mare mai există o ambulanţă SMURD la Carei. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Satu Mare: Echipaj de terapie intensivă mobilă la SMURD Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Satu Mare a pus în funcţiune un echipaj de terapie intensivă, pe o ambulanţă achiziţionată din fonduri europene, a anunţat marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.
Satu Mare: Asociaţia Surzilor reclamă că nu are acces la serviciul 112 Reprezentanţii Asociaţiei Surzilor din Satu Mare au reclamat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) faptul că persoanele cu dizabilităţi nu au acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Satu Mare: Serviciu SMURD pentru 8 comune O nouă staţie SMURD care va deservi opt comune din zonă a fost inaugurată joi în localitatea sătmăreană Gherţa Mare, comuna Turţ.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.