Cele mai citite
 


Satu Mare: Poliţişti locali din şapte judeţe vor fi instruiţi la Tăşnad
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 29 mar /Agerpres/ - Sute de poliţişti locali din şapte judeţe vor fi instruiţi la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi (CPPCJ) din Tăşnad, urmând să fie specializaţi pe intervenţii de ordine publică şi circulaţia în interiorul localităţilor.
Colonelul Doru Şofineţi, comandantul CPPCJ, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în prima fază vor fi instruiţi 90 de poliţişti locali, repartizaţi în două serii de câte 45 de persoane. Prima serie va începe pregătirea pe 2 mai, urmând ca instruirea personalului să fie făcută în baza unui sistem de competenţe, inclusiv de specialişti din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi de la SMURD.
Poliţiştii locali vor fi pregătiţi pe două module: intervenţie ordine şi linişte publică şi circulaţia publică în interiorul localităţilor. La finalizarea fiecărui modul poliţiştii vor susţine examene.
Poliţiştii provin din judeţele Satu Mare, Bihor, Cluj-Napoca, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Mureş. AGERPRES /(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Autospeciale pentru pompieri în valoare de 290.000 de euro Dotarea pompierilor din Sălaj se va îmbunătăţi cu două autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în valoare totală de circa 290.000 de euro, ele urmând a fi achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană ce vizeză îmbunătăţirea dotării cu astfel de echipamente în cele şase judeţe...
Maramureş: Jandarmii, impliacţi într-o acţiune caritabilă pentru două fetiţe care necesită intervenţii chirurgicale Baia Mare, 18 mar /Agerpres/- Sublocotenentul Călin Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că instituţia se va implica în sprijinirea a două cazuri umanitare alături de alte entităţi din judeţ.
Bistriţa-Năsăud: Echipajele SMURD, în competiţie la Bistriţa Echipajele SMURD din regiunea de nord-vest se întrec luni, la Bistriţa, în cadrul unei competiţii zonale organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, probele "de foc" fiind descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat.
Bihor: Dotare performantă la ISU Crişana cu finanţare europeană Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa şi inspectorul şef al ISU Crişana, gen. Ioan Baş, au prezentat joi importantele achiziţii realizate printr-un proiect regional cu finanţare europeană, 12 autospeciale de intervenţie dotate cu echipamente de ultimă generaţie, anunţând şi partea a doua...
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Bistriţa-Năsăud: ISU va beneficia de şase autospeciale şi trei ambulanţe noi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud va beneficia de şase autospeciale şi trei ambulanţe noi, care vor fi achiziţionate în cadrul proiectului 'Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord', derulat...