Cele mai citite
 


Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH)
marţi, 29 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
'Pacienta continuă să se lupte cu pancreatita necrozantă severă şi cu infecţia. Deşi este într-o stare stabilă la terapie intensivă, echipa multidisciplinară de medici se confruntă cu provocări constante', se menţionează în comunicat.
'Am fost nevoiţi să realizăm o nouă intervenţie chirurgicală vinerea trecută pentru a îndepărta ţesuturi necrozate şi abcesele din abdomenul pacientei', a declarat marţi unul dintre medicii care o tratează pe Teo Trandafir. El a explicat că recuperarea poate fi urmată de episoade de recidivă, aceasta fiind o caracteristică a bolii de care suferă vedeta de televiziune. Lui Teo Trandafir i se administrează antibiotice moderne, se mai precizează în comunicat.
În urmă cu o săptămână, la 22 martie, un comunicat al AKH informa că vedeta de televiziune părăsise secţia de terapie intensivă şi că medicii o pregăteau în vederea externării şi întoarcerii în România.
La data de 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore din cauza complicaţiilor provocate de pancreatita şi infecţia abdominală de care suferea.AGERPRES/(Gabriela Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir a fost operată (comunicat) Viena, 24 feb /Agerpres/ - Teo Trandafir a fost supusă joi unei intervenţii chirurgicale majore din cauza pancreatitei severe şi a infecţiei abdominale de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi...
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Teo Trandafir va fi operată la AKH, Viena Viena, 23 feb/Agerpres/ - Teo Trandafir va fi supusă unei intervenţii chirurgicale ca urmare a înrăutăţirii stării ei de sănătate, a declarat marţi Allgemeines Krankenhaus Wien (AKH) într-un comunicat de presă.
Actriţa Cristina Stamate a fost operată cu succes pe cord deschis Actriţa Cristina Stamate, care a suferit în cursul săptămânii trecute o intervenţie chirurgicală complexă pe cord deschis într-un spital privat din Capitală, se află în prezent în secţia de terapie intensivă şi în curând va putea fi transferată într-un salon normal, a anunţat conf. univ. dr. Horaţiu...
Intervenţie chirurgicală in utero, realizată în premieră O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, informează un comunicat de presă al Maternităţii Regina Maria.
Austria: Teo Trandafir este în stare stabilă la Secţia Interdisciplinară a AKH Parlamentarul PDL, Teo Trandafir, este internată pe Secţia Medicală Interdisciplinară a Spitalului General (AKH) al Universităţii de Ştiinţe Medicale din Viena, nu are nevoie de ventilare artificială şi poate comunica cu personalul medical şi cu rudele sale, informează un comunicat al purtătorului de...