Cele mai citite
 


Servicii Medicale premium in Austria
miercuri, 30 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oftalmologie
 

 

Medical Premium, divizie noua a Perfect Tour, va pune la dispozitie incepand cu 25 martie un sistem integrat de servicii medicale premium, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din medici specialisti de renume din Austria.

 

 

Institute independente si de renume precum European Health Consumer Index si Karolinska au clasificat sistemul de sanatate din Austria ca fiind unul de top in multe domenii medicale. De exemplu, rata de supravietuire a persoanelor bolnave de cancer este foarte inalta in Austria. Rezultate medicale excelente si programe eficiente de prevenire a bolilor au dus la concluzia ca sistemul medical din Austria este cel mai bun din Europa.
 
Medical Premium reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria ofera acces la cele mai bune servicii medicale de diagnosticare, intervenitie si recuperare.
 
Premium Health Solutions Austria impreuna cu Medical Premium furnizeaza  servicii de asistenta medicala sub tutela Asociatiei Medicale din Austria (Austrian Medical Association). Prin cooperarea cu Asociatia Medicala din Austria s-au stabilit relatii importante cu cei mai buni specialisti si cu cele mai renumite unitati medicale din Austria. Premium Health Solutions Austria acopera toata gama de ingrijire incepand de la un simplu control medical, pana la tratament intensiv si chirurgie, reabilitare, spa, fertilizare, precum si acces la centre de wellness si de infrumusetare.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Expertii Medical Premium va vor asigura cele mai bune conditii de-a lungul sejurului in Austria. Prin urmare, Medical Premium poate furniza : servicii medicale premium prin colaborarea cu medici renumiti ai diferitelor clinici universitare, competenta medicala la nivel inalt, tehnologie moderna in domeniul diagnostic si chirurgical.
Medical Premium furnizeaza servicii medicale adaptate nevoilor clientilor sai: aranjamentele pentru calatorie  includ zborul, transferul de la aeroport, cazare, program special pentru persoanele insotitoare (cazare si servicii de divertisment) si personal calificat vorbitor de limba romana disponibil 24 ore/7 zile pentru pacientii VIP si membrii insotitori ai familiei sale.
 Printre beneficiile clientilor se numara :acces usor la cei mai importanti furnizori de servicii de sanatate din Austria, clinici, medici, centre de reabilitare, spa-uri precum si centre de wellness si de frumusete,o singura locatie pentru intreaga gama de servicii de sanatate,contact  si consultanta direct in Romania, sprijin complet pentru pacient si familia sa.
Principalele domenii medicale includ: chirurgie, medicina interna, anestezie si operatii, oftalmologie, dermatologie, analize genetice oncologice, ginecologie,
ORL, sectie pulmonara, neurologie – psyhooncologie, ortopedie, urologi.
Pentru mai multe informatii despre beneficiile serviciilor Medical Premium va rugam sa ne contactati:
 

Medical Premium
tel: 021 405 38 00

 

www.medicalpremium.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Unităţile de asistenţă medicală în care sunt examinaţi candidaţii pentru permis trebuie să se autorizeze Unităţile de asistenţă medicală în care sunt examinaţi candidaţii pentru obţinerea permisului de conducere, dar şi conducătorii de autovehicule şi tramvai au obligaţia de a se autoriza, până pe data de 3 ianuarie 2011, conform unor noi reglementări legislative, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Norina Forna: Beneficiile directivei europene privind asistenţa medicală transfrontalieră pot fi uriaşe Intrarea în vigoare a directivei europene privind asistenţa medicală transfrontalieră va aduce beneficii medicilor dentişti din România, informează Societatea Română de Reabilitare Orală.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.